“Дев’ятий місяць”: Володимир Остапчук ніжно обхопив живіт молодої коханої Полтавської і вразив новиною

Нова обраниця знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська вразила раптовим зізнанням про стосунки з зіркою.

Минулого року Володимир Остапчук вчергове здивував своїх фанатів. Справа в тому, що невдовзі після новини про розлучення з другою дружиною Христиною Горняк телеведучий засвітився у компанії іншої. Шанувальники швидко здогадалися, що пару об’єднують не спільні справи або дружба. І, звісно, мали рацію.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська розповіли правду про свої стосунки

Через декілька місяців Володимир визнав, що Катерина Полтавська є його обраницею. Між закоханими є велика різниця у віці, однак, обидвох вона аніскільки не бентежить.

Володимир Остапчук і Катя Полтавська розповіли правду про свої стосунки

Навколо цього роману ходить достатньо багато чуток. Наприклад, деякі користувачі вважають, що журналістка могла бути коханкою телеведучого.

Примітно, що досі шанувальники і не знали, скільки насправді зустрічається пара. І лише нещодавно Катерина оприлюднила відповідь на дане запитання. Відповідний текст з’явився у публікації дівчини на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. На знімку Остапчук обіймає Полтавську ззаду, ніжно обхопивши її живіт, наче вона вагітна. У дописі журналістка зізнається, що їхнім стосункам пішов 9-й місяць.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська розповіли правду про свої стосунки

Не так давно Володимир спілкувався зі своїми колегами на тему стосунків з молодою журналісткою і заявив, що за інтелектом вона перевершує жінок його віку. Тоді ж він зізнався, що є першим чоловіком у житті журналістки і навіть її найпершим поцілунком.

Тим часом у самого Остапчука за спиною два розлучення і двоє дітей. Зараз зірка регулярно літає у Канаду, де проживають його спадкоємці разом з матір’ю Оленою Войченко. Після розлучення з Христиною стосунки з Оленою значно покращилися, і ба більше, Володимир навіть публічно попросив у жінки пробачення.

Нагадуємо, що роками Войченко звинувачувала Горняк у тому, що та була коханкою її чоловіка. Нібито пара познайомилася на корпоративі і спілкувалася, коли у шлюбі Войченко та Остапчука все було гаразд. Пізніше телеведучий повідомив дружині, що йде з родини, зібрав валізи та пішов.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?