“Мені не скучно жити”: Христина Горняк після розлучення з Остапчуком будує грандіозні плани на старість

Відомий нотаріус країни Христина Горняк своїм шлюбом з шоуменом Володимиром Остапчуком зробила себе впізнаваною, а також отримала чималу аудиторію в соціальних мережах.

Помилки минулого не повинні ставати на заваді щасливому майбутньому, адже важливо не повторювати їх у нинішньому житті з коханими людьми. Володимир Остапчук сподівається, що стосунки з 22-річною коханою стануть останніми й на все життя.

Христина Горняк знайшла нову любов за кордоном
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Нещодавно Катерина Полтавська висвітлила у своєму блозі, як прийшла в розкішний дім до колишнього подружжя Володимира Остапчука та Христини Горняк й розповіла, що їй хотілося б перебудувати та знести. Така поведінка цієї особи обурила Христину, адже нотаріус має такі самі права на недобудову, як і колишній чоловік, тому без її відома це вирішувати не зовсім тактовно.

Тому, скандал з поділом спільного нажитого майна не вщухає й донині, лише розгорається з новою силою в публічному просторі. Сама Горняк неприємно вражена, що все дізнається з новин у ЗМІ, а не від слів самого Остапчука.

Христина Горняк будує грандіозні плани на старість

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram жінка повідомила, які плани на майбутнє прагне надалі втілювати в реальність. Публічність стверджує, що хоче прожити довге та щасливе життя, купити дорогий автомобіль Мерседес, аби їздити на ньому біля моря, гарно одягатися та насолоджуватися теплими сімейними вечорами зі своїм коханим.

Христина Горняк будує грандіозні плани на старість

“Як то кажуть: “зате мені не скучно жити” Старість теж може бути гарною, наприклад, десь в Марбельї на такому мерседесі буду “с ветерком” біля моря їздити… вся гарно одягнута. А ввечері будемо пити охолоджену Cava і трішки бурчати, а потім цілувати свого коханого… Візуалізую, короче кажучи!”, – розповіла Христина.

Схожі статті

У Катерини Репяхової скоро з’явиться дочка, але не від Віктора Павліка – “Це круто, але до чого цей цирк”

Дружина Віктора Павлика нарвалася на критику у Мережі після того, як поділилася довгоочікуваною новиною. Чому підписники Репяхової розділили з нею радість і навіть почали відписуватись.