Герой нашого часу: заслуги та досягнення Володимира Зеленського на посаді президента України

Справжні герої досягають свого звання різними шляхами, і насправді за останні півтора роки саме в українців змінилося ставлення та значення цього слова. І зараз у нас з'явилися нові герої нашого часу.

Наприклад, справжнім відкриттям для всього світу став Володимир Зеленський. Адже він став єдиним президентом України, який відважно виборює свою країну та її свободу і голос у Європі. І як ми бачимо, йому це вдається. Адже саме Володимира вважають справжнім лідером, який робить на посаді президента те, чого не робив ще ніхто. Ним захоплюються всі світові лідери, і варто сказати, що мало хто зміг би хоча б на половину себе проявити так, як Зеленський.

Володимир Зеленський дивиться у світле майбутнє
Володимир Зеленський новий герой

Володимир має безліч нагород, які не отримував жоден з президентів. Та й насправді варто сказати, що ніхто не став би триматися стільки часу на цій посаді без сну, нормального графіка та з постійними навантаженнями, як емоційно, такі фізично.

Зеленський не боїться їздити у найгарячіші точки України. Він був у Херсоні, у Бахмуті, в Бучі, і Ірпені, в Миколаєві, в Маріуполі та в інших містах, які піддалися найстрашнішим атакам російських окупантів. Він не боїться того, що на нього вже було скоєно понад 19 нападів з метою позбавлення життя. Він тримається заради всіх нас.

Зеленський став героєм і він увійде в історичні книжки, як відважна постать, яка підкорила всіх лідерів інших країн. Саме він вивів Україну на новий рівень, про неї тепер знають всі і всюди. Тема нашої країни тепер звучить звідусіль. І багато жителів інших країн почали вивчати українську мову, слухати українські пісні та навіть запланували поїздку після нашої перемоги.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленськи

І все це заслуга наймолодшого президента України Володимира Зеленського. Жоден з нас не уявляє вже на посаді президента іншу людину, оскільки перевершити Володимира буде дуже складно. І всіх подальших президентів будуть порівнювати лише з ним.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.