Камалія показала, як виглядає її дочка-двійнятко після пережитого: допомогу надавали найкращі спеціалісти

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її дочка-двійнятко після пережитого. Найкращі спеціалісти в Україні поставили дівчинку на ноги, але попереду місяці реабілітації.

КаМарія та її донечки проходять через непростий період, адже дівчата бачать свою матір у найкращому випадку раз в 2 тижні, а інколи лише раз в місяць. Про розлучення батьків вони поки що не знають. Мільярдер наполягає на тому, аби замовчувати правду і дочекатися, поки вони підростуть.

Для будь-якої дитини важливо, щоб мама та батько були поруч, особливо у складні та стресові моменти. На щастя, у цей раз співачка змогла одразу підтримати свою дитину.

Камалія показала, як виглядає її дочка після госпіталізації

Чоловік Камалії мільярдер Мохаммад Захур зробив гучну заяву
Камалія показала, як виглядає її дочка після госпіталізації

Так, Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що її спадкоємиця травмувалася, впавши з самокату. Для дівчинки викликали швидку, а пізніше стало відомо, що в неї перелом зі зміщенням. Не дивлячись на це, на усіх фотографіях вона посміхається і виглядає дуже спокійною.

У дописі до публікації артистка подякувала лікарям Охматдиту, які надали допомогу її дочці та провели усі необхідні маніпуляції. Про операцію не було не сказано ані слова. Судячи з усього, обійшлося без хірургічного втручання, а дівчинці наклали гіпс.

Тепер на неї чекають і декілька місяців лікування та реабілітації, а про активний вид спорту та відпочинку можна на деякий час забути. Чи рушать вони з сестрою зараз на навчання у Великобританію, або ж батьки знайдуть їм інший варіант поки що невідомо.

Нагадуємо, що 12 років тому Камалія народила двійнят після екологічного запліднення. За право стати матір’ю зірка боролася майже 10 років. Зокрема, вона пройшла операцію у Сполучених Штатах Америки для того аби мати можливість самостійно виносити дітей.

Перед у артистки було декілька невдалих вагітностей. Колишній чоловік зірки розповідав, що він ніколи не наполягав на дітях, адже в нього були спадкоємці, але бажання материнства зірки підтримував і надавав їй для цього все, що вона попросить.

Схожі статті