Жадан і Христина Соловій вразили зізнанням після новини про їхній роман: “Така щаслива поруч з Сергієм”

Знаменита українська співачка Христина Соловій та поет Сергій Жадан зробили публічне звернення до своїх шанувальників, в якому поділилися неймовірною новиною.

Очевидно, що в житті Христина Соловій та Сергія Жадана відкрилася нова сторінка. Не так давно стало відомо, що поет розлучається зі своєю дружиною, тоді ж мережу і поповзли чутки про роман письменника зі співачкою, у кліпі якої він не так давно піднявся. Відеоряд з поцілунками настільки схвилював аудиторію, що воно одразу ж побачила між героями відео іскру.

Сергій Жадан і Христина Соловій зробили публічне звернення до фанатів

Однак, романтичні кадри — далеко не єдина причина, з якої зірок підозрюють у романі.Сергій та Христина неабияк зблизилися. Вони активно відвідують різноманітні заходи та світяться разом у кадрі. Окрім того не так давно папараці змогли отримати ексклюзивні знімки, на яких поет та виконавиця тримаються за руки.

Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юність
Сергій Жадан і Христина Соловій зробили публічне звернення до фанатів

Примітно, що обидва так і не прокоментували знімки, а Христина лише обмежилася заявою про те, що не збирається робити особисте публічним. Натомість нещодавно обидва зробили публічне звернення до своїх шанувальників, і знову постали у кадрі вдвох.

Сергій Жадан і Христина Соловій зробили публічне звернення до фанатів

На цей раз Сергій та Христина запрошують користувачів мережі відвідати їхній спільний концерт у Дрогобичі. Письменник виступить разом зі своїм музичним гуртом, Христина Соловій з власною програмою.

Примітно, що захід повністю носить благодійний характер і всі зароблені кошти будуть направлені на допомогу українським військовим. У коментарях до публікації користувачі почали активно ділитися своїми здогадками стосовно статусу стосунків зірок. Деякі взагалі не приховували своєї впевненості у тому, що знаменитості давно мають бурхливий роман. Окремо Христина отримала комплімент стосовно свого щасливого вигляду.

Сергій Жадан і Христина Соловій зробили публічне звернення до фанатів. Скріншот коментарів під публікацією зірок

Але так чи інакше, доведеться чекати на офіційне підтвердження від Сергія та Христини, адже поки роман пари залишається на рівні припущень.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.