Перемагав на Євробаченні, а от чи зможе на “Голосі країни-13”: продюсери оголосили ім’я третього тренера

Голос країни – це одне з наулюбленіших проєктів українського телебачення. За всі свої 12 сезонів воно підкорило мільйони глядацьких сердець не лише в Україні, а ще й за кордоном.

Голос у цьому році зазвучить по-новому, оскільки зараз в Україні настали нові часи для українців, нам важливо демонструвати свою особливість, культуру та традиції, які закладали роками. Нині нарешті з’явилась можливість заявити про себе на весь світ і зробити це гідно, на новому рівні.

Голос країни оновлює склад тренерів

Загалом створення цього проєкту в часи війни стало резонансною новиною для всього суспільства “The voice”, адже жодна країна не потрапляла у таку ситуацію, а знаючи все те, що відбувається у нас, українською командою захоплюються всі інші країни. І це вже багато чого значить.

Володимир Завадюк не приховує деталей та намагається бути відвертим з глядачами, тому, він відверто заявляє, що цей сезон стане більш чесним, буде більше уваги націлено саме на голоси, а не на особисті історії учасників, а також, новий сезон має бути особливим. Проте які саме особливості та новшества будуть присутні – не говорить.

Також, у тринадцятому сезоні повністю змінився склад зіркових тренерів. Таке рішення було прийнято командою, оскільки глядачі давно хотіли бачити нові обличчя у червоних кріслах, а також, за останній час з’явилося багато нових і талановитих артистів. А хтось з вже відомих просто закріпив свої позиції.

Першою тренеркою стала фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна, саме її вже кілька років і глядачі і продюсери хотіли бачити на цьому місці. Другим тренером став улюбленець публіки Артем Пивоваров. А днями продюсери оголосили ім’я третього тренера.

Олег Псюк став новим тренером Голосу

І ним став лідер гурту “KALUSH” Олег Псюк. Вони перемогли на Євробаченні у 2022 році. А також Олег з гуртом дуже яскраво проявили себе за останні півтора року. Його кандидатуру часто писали глядачі в опитуваннях. Тому, саме Олег і зайняв третє тренерське крісло у “Голосі країни-13”.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.