Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика кинула оком на Ярославського: скоро усуне Мартиновську

Катерина Велика стала дуже відомою завдяки участі у найголовнішому кулінарному шоу України "МастерШеф". Вона стала найяскравішою та найцікавішою учасницею за статистикою.

Велика й насправді є досить цікавою жінкою, яка дуже яскраво увійшла в історію “МастерШеф”. Оскільки жінка багато разів згадувала про свого чоловіка та свої великі статки та свої подорожі. Саме цим вона справила сильне враження на своїх конкурентів та глядачів. Також Велика має велику самовпевненість, оскільки вона дійсно гарно до себе ставиться, знає свої сильні сторони та може це продемонструвати.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Катерина Велика
Катерина Велика

На кухні проєкту часто зустрічаються різнопланові учасники, дехто може зачепити публіку, а дехто ні. Саме тому, Катерина стала найяскравішою, адже її коментарі на адресу своїх конкурентів – це окремий вид мистецтва. Катерина ніколи не приховувала свою думку і завжди була готова висловити її просто в обличчя. Через це вона мала конфлікти з жінками на шоу. А от з чоловіками вона навпаки товаришує, і навіть після проєкту. Наприклад, на битві сезонів жінка товаришувала з Сашею Цвігуном, Олександром Білодідом, Павою та Владом Міцкевичем.

Також Велика завжди дуже спокійно ставилась до вердиктів суддів, але воно завжди було важливо для неї, особливо жінка прислухалась до коментарів Володимира Ярославського, оскільки її страви найчастіше потрапляли до нього.

Катю часто хвалили судді за її креативність та поєднання смаків у стравах, саме тому вона майже дійшла до фіналу, хоча була повністю впевнена у своїй перемозі. Але не судилося, проте вона щиро раділа за Цвігуна, який став переможцем.

Комплімент від Великої
Комплімент від Великої

Та як виявилось, після закінчення шоу, Велика підтримує ще й стосунки з суддями, і це підтверджують коментарі, які вона пише. Наприклад, днями жінка вирішила зробити комплімент Ярославському і написала, що він красень.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.