“Я люблю тебе”: Христина Горняк в білому діловому костюмі публічно зізналася в почуттях – обранця не приховує?

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк переживає складний етап життя, адже проблеми зі здоров'ям та досі не вирішене питання з поділом будинку заганяє жінку в глухий кут.

Про життя відомого шоумена країни Володимира Остапчука можна знімати повноцінні серіали, адже скандальні розлучення, зради, поділ майна властиві “мильним” операм та сімейним мелодрамам.

Нотаріус Христина Горняк в силу своєї професії знає, що має такі ж права на будинок, який будувався у шлюбі з Остапчуком, однак колишні не поспішають розв’язувати це питання й ба більше, Володимир встиг провести екскурсію маєтком новій, 22-річній коханій Катерині Полтавській.

Христина Горняк
Христина Горняк зізналася в почуттях

Христину обурив такий хід подій, мовляв, про це вона дізнається зі ЗМІ, а не від слів самого колишнього. Телеведучий натякнув, що збирається жити там зі своєю новою дружиною й пообіцяв згодом розкрити всі деталі. Катерина Полтавська вже відчула себе господинею будинку й у своєму блозі розповіла про плани перебудови та ремонту, який планує зробити.

Христина Горняк зізналася в почуттях

Й навіть, попри всі негаразди, Христина продовжує радіти життю, надихати своїм прикладом, не здаватися та ділитися потаємним зі своєю аудиторією. Цього разу нотаріус в білому діловому костюмі змотивувала підписників подзвонити своїм рідним та зізнатися їм в почуттях.

Жінка згадала слова з пісні, де основним посиланням став вираз: “Я просто телефоную, щоб сказати: “Я люблю тебе”.

Христина Горняк зізналася в почуттях

“Це слова з пісні, але прямо зараз хочеться їх сказати близьким, і вам раджу теж, адже цих слів забагато не буває”, – зазначила Христина.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.