Скандали, тиск від свекра і бажання втекти: що Регіна Тодоренко приховує про шлюб, заради якого кинула все

Минулого року українські глядачі неабияк чекали від Регіни Тодоренко позиції стосовно війни, однак артистка напроти прийняла рішення у користь своєї сім'ї. Та чи так це насправді?

Вже тривалий час Регіна Тодоренко проживає в москві. Побудувавши успішну кар’єру в Україні, зірка закохалася та вийшла заміж за російського колегу Влада Топалова. Відповідно, родина поселилася у житлі чоловіка, і таким чином Регіна серйозно зблизилася з російським шоу-бізнесом.

До 2022-го співачка неодноразово потрапляла у гучні скандали у зв’язку зі своїми жорсткими висловлюваннями, які йдуть в розріз з цінностями сучасного суспільства. Через це співачка навіть була полишена деяких звань та контрактів, адже наробила багато гаміру в соціальних мережах.

Що Регіна Тодоренко приховує про свій шлюб

Регіна Тодоренко із чоловіком Владом Топаловим
Що Регіна Тодоренко приховує про свій шлюб

Після 24 лютого українські шанувальники закликали її виступити на захист своєї батьківщини, адже Регіна народилася в Одесі, і ба більше, залишила там своїх батьків. Співачка не реагувала на дані коментарі і навіть проігнорувала загибель свого колишнього хлопця. А вже пізніше схвилювала мережу раптовим прощанням з батьками, а також публічним зізнанням, що вона обирає свою родину. Після цього її стосунки з українцями були розірвані.

Однак, нещодавно блогер Богдан Беспалов поділився інформацією, що у житті Регіни все не так просто, як може здаватися на перший погляд. Чоловік заявив, що за даними від інсайдерів, Регіна зазнає серйозного тиску від свого свекра, мають місце речі недопустимі у сім’ї. Мовляв, співачка хотіла б забрати дітей та втекти, але батька Влада Топалова щиро боїться і не може наважитися на цей крок. Тим паче, що у чоловіка є гроші, зв’язки та серйозні можливості.

Влад Топалов заявив, що не розведеться з Тодоренко
Що Регіна Тодоренко приховує про свій шлюб

Тим часом аудиторія звертає увагу на поведінку Регіни. Наприклад, під час своєї другої вагітності зірка залишила все та рушила у подорож, де перебувала дуже довго. Чоловіка з нею не було. Пологи у присутності сина також серйозно здивували її підписників і навіть змусили ставити під питання деякі аспекти здоровʼя зірки. В ефірах Регіну також декілька разів принизив Філіп Кіркоров, що йому було спущено з рук. Сама співачка дану інформацію жодним чином не коментує.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.