Володимир Остапчук розповів про сімейний бюджет з 22-річною дружиною Катериною Полтавською: “Все по факту”

Володимир Остапчук відомий український шоумен, телеведучий та волонтер, якого дуже люблять і поважають у творчих колах, оскільки він талановитий, розумний та цікавий чоловік.

Останні півроку багатьох цікавить особисте життя Остапчука набагато більше, ніж його творчість та кар’єра. Адже саме відносини з жінками у нього дуже цікаві та мінливі. За його плечима вже два розлучення, і саме це дає привід іншим жінкам думати, що з ним щось не так. До того ж перша дружина Володимира звинувачувала його у психічних розладах. Але згодом виявилось, що все навпаки.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Отже, з психікою у чоловіка все в порядку і він не страждає агресивністю, просто варто себе адекватно поводити поряд із чоловіками. І це стосується всіх, адже вони більш емоційні ніж жінки, але мужньо це приховують.

Тож, повертаючись до головної теми статті, варто сказати, що Остапчук всі свої статки залишив першій дружині з дітьми. І це вчинок справжнього чоловіка, адже є й такі, які можуть забрати у жінки все через свої образи.

А от у випадку з Христиною Горняк – це друга дружина Володимира, ситуація дещо інша. Бувши ще у шлюбі вони разом вклалися у будинок, який досі не до кінця побудований, саме тому питання з його розподілом все ще не вирішено. Але, як відомо, у шлюбі Володимир покривав більшість витрат, тож у жадібності його звинуватити не можна.

І у новому випуску “Мекнув-питайте” чоловік розповів, як він уклав сімейний бюджет. Виявляється, у стосунках з Полтавською за все платить Остапчук, хоча дівчина теж працює.

“Ми всюди ходимо разом, у магазини, на манікюр, в салони, у справах, і виходить, що все по факту сплачую я, а Катя мені футболки тільки купує” – розповів ведучий.

Остапчук про сімейний бюджет
Остапчук про сімейний бюджет

Тож, виходить, що через те, що Катерина і Володимир нерозлучні, всі рахунки сплачує саме він, бо дозволити платити дівчині, коли він поруч, не може.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.