“Наробив помилок, зник”: Настя Каменських розповіла про стосунки з Потапом і заговорила про розлучення

Знаменита українська співачка Настя Каменських дала ексклюзивне інтерв'ю для Маші Єфросініної, в якому розповіла, що розлучається з Потапом.

Після початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських та Потап регулярно були учасниками скандалів, які здебільшого стосувалися їхньої позиції. Артистів постійно критикували за те, що вони перебувають за кордоном та не повертаються до України, а після хейтели за контент, який з’являвся на їхніх особистих сторінках в соціальній мережі Instagram.

Пізніше мережею поповзли чутки про розлучення пари. Настя та Потап майже не з’являлися разом на публіці, не оприлюднювали спільні публікації, не взаємодіяли в мережі, тощо. Нещодавно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю для Маші Єфросініної. А в ньому Каменських відповіла на питання, що відбувається у них у шлюбі з Олексієм.

Настя Каменських відповіла, чи дійсно розлучилася з Потапом

Настя Каменських відповіла, чи дійсно розлучилася з Потапом

“Ми точно як, знаєш, аналогія — Містер і Місіс Сміт”. Що для мене головне стосунках, мені здається, що це дуже важливо, коли обидва ідуть і дивляться в один бік. Тому що сто відсотків зараз звичайно ідуть зміни величезні. Хтось там розходиться, не тільки чоловік з жінкою, а також можуть бути друзі знаєш, це не означає що хтось розумніший, просто у кожного свої процеси. Хтось пішов в один бік, хтось пішов в інший. І там воно вже не сходиться ніяк. Ми не розлучаємося”

Після почутого Маша уточнила, чому складається враження, що шлюбу зірок прийшов кінець.

“Він зник геть з соцмереж, геть зник. Ти зникла. Немає твоїх блогів, немає твого життя, спільного життя. Ви не вітаєте одне одного, ну добре він тебе вітає в інсті з Днем Валентина. Тому хочеться знати, що відчуваєш ти, коли твій чоловік наробив помилок, зник…”

У відповідь на це Настя Каменських попросила у Маші шанс для свого чоловіка і час, який він може використати для роботи над собою.

“Ти зараз кажеш про якийсь продуманий крок. Що мені насправді здається не правильним. Ну дай же шанс: комусь потрібно стільки часу, комусь потрібно стільки часу. Треба завжди пам’ятати і мати якусь повагу в принципі, що ми всі – люди. Так було так, стало так. Зараз ми вчимося жити, все заново”

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.