Макс Чмерковський знав більше і зробив правильний вибір: екс-холостяку стало відомо про зраду Яни Соломко

Найперший український холостяк Макс Чмерковський десятиліття не виходив з голови фанаток шоу, які так і не змогли зрозуміти, чому він не обрав Яну Соломко.

Макс Чмерковський та Яна соломка здавалися ідеальною парою. Молода дівчина одразу ж підкорила аудиторію своєю скромністю, небажанням брати участь у скандалах, порядністю, тощо. А тому глядачі щиро не могли зрозуміти, чому здавалося б розумний та зрілий чоловік зробив вибір на користь повної протилежності героїні нашої статі.

На той момент Олександра Шульгіна зіштовхнулася з серйозною критикою та супротивом від глядачів. І лише нещодавно Макс розповіла, що ж сталося на той момент насправді.

Макс Чмерковський розповів правду про свої стосунки з Яною Соломко

Макс Чмерковський розповів правду про свої стосунки з Яною Соломко. Олександра Шульгіна з Холостяком

Так, хореограф дав ексклюзивне інтерв’ю для Анни Олицької. В ньому Макс зізнався, що пошкодував про свою участь у романтичному реаліті-шоу, тільки-но познайомився з учасницями. Йому не сподобався абсолютно ніхто. Макс лише зміг виокремити декілька дівчат, з якими йому було приємно спілкуватись. Очевидно, серед них була Олександра, адже молоді люди підтримували зв’язок після завершення зйомок.

Макс Чмерковський розповів правду про свої стосунки з Яною Соломко

За словами Макса, продюсери шоу намагалися спровокувати усіх учасників на якісь дії, але Чмерковський давав сильний супротив. Завершувати фінал з Яною Соломко він навідріз відмовився і продюсери були вимушені погодитися.

В свою чергу Олександра ж зізнавалася, що Яна лише грала роль і була абсолютно іншою людиною поза кадром. Ба більше, у інших учасниць було відчуття, що дівчину готують до перемоги.

Після програшу на реаліті Яна так і не змогла побудувати музичну кар’єру (на той момент вона була підопічною Ігоря Кондратюка). Пізніше вона намагалася стати популярною в Сполучених Штатах Америки, а згодом навіть поїхала в російську федерацію. Саме там зараз дівчина намагається знайти своє місце на естраді. Усіх своїх українських колег, а також колишніх фанатів Яна здивувала піснею, яку вона випустила у підтримку війни.

Її поведінку в шоу-бізнесі називають найцинічнішою. І це не дивлячись на те, що Ані Лорак та Таїсія Повалій постійно знаходяться на повістці дня і вважаються ледь не головними зрадницями.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?