Кароль і Балан розкрили правду про свої стосунки: поп-діва нарешті зізналась у почуттях до молдавського мачо

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, які насправді у неї стосунки з Даном Баланом. Що зараз обʼєднує поп-діву і молдавського мачо?

Знаменита українська співачка Тіна Кароль та всесвітньовідомий виконавець Дан Балан тривалий час інтригували аудиторію можливим романом. Але врешті-решт, очікування глядачів не справдилися, адже обидва зробили вигляд, що поза камерами вони не спілкуються.

Тіна Кароль розкрила правду про стосунки з Даном Баланом

Ба більше, після завершення співпраці Тіна навіть відписалася від свого колеги. Сподівання шанувальників стосунки між зірками зруйнувалися. Але все виявилося не так просто.

Дан Балан з Тіною Кароль
Тіна Кароль розкрила правду про стосунки з Даном Баланом

Нещодавно Кароль рушила у рамках свого концертного туру в Молдову. На виступ артистки прийшла матір Дана Людмила, чим спричинила неймовірний гамір. Поп-діва знала про візит жінки і публічно її привітала зі сцени. Ба більше, співачка привселюдно назвала свого колегу найкращим чоловіком у світі після свого сина.

Вже через декілька днів артистка давала ексклюзивне інтерв’ю на молдавському радіо, в якому заявила, що вони підтримують зв’язок з Даном Баланом. Також стало відомо, що співак був у Києві на момент початку повномасштабного вторгнення. Артист не розповсюджувався щодо мети свого візиту до столиці, але довго намагався виїхати за кордон, адже на нього чекали проєкти.

Нагадуємо, що декілька років тому Дан Балан та Тіна Кароль активно фліртували на камеру. Не обходилося без ревнощів та фізичного контакту. Глядачі були впевнені, що між артист щось є. Тим часом самі зірки неохоче говорили про роман і лише інтригували натяками.

Пізніше продюсери шоу заявили, що все побачене було лише піаром, який Тіна та Дан якісно реалізували. Однак, частина аудиторії не припинила вірити у почуття між артистами та сподівалася, що з часом стане відомо про їхні романтичні стосунки.

При цьому, за офіційною версією, обидва вільні і не перебувають у стосунках, що лише підсилювало підозри фанатів. Візити молдавського виконавця до України стали набагато частішими, а Тіна говорила про те, що нарешті закохалася і готова йти вперед і впустити нову людину в своє серце.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.