Дружина, діти, цікаві факти та біографія: що відомо про переможця “Мастершеф. Професіонали 4” Кабулахіна?

Днями стало відомо, хто отримав перемогу 4 сезоні програми "МастерШеф. Професіонали". Переможцем став Артем Кабулахін, але що ми знаємо про нього?

Нещодавно стало відомо, хто переміг у “МастерШеф. Професіонали 4”. Артем Кабулахін одразу ж здався аудиторії доволі цілеспрямованим і потенційно претендентом на роль найкращого учасника в четвертому сезоні. Тому здебільшого глядачі не сприйняли цей поворот подій як неочікуваний.

Хто переміг у МастерШеф. Професіонали 4
Що відомо про переможця Мастершеф. Професіонали 4 Артема Кабулахіна

Втім, сам Артем оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що для нього перемога стала несподіванкою.

“Я не очікував. Це квінтесенція всіх емоцій, які були в мені протягом усіх місяців зйомок. Це сильно! І це те, які ми, українці. Щоб не було, ми встаємо та йдемо далі”, – прокоментував своє визнання переможець “МастерШеф” . Професіонали “.

Що відомо про переможця Мастершеф. Професіонали 4 Артема Кабулахіна

Що відомо про переможця Мастершеф. Професіонали 4 Артема Кабулахіна

Про кулінара тим не менш відомо небагато. Чоловіку 25 років і він проживає в Києві. Як професіонал Артем реалізувався давно, а втім, відчував потребу у натхненні, і саме тому прийшов на телебачення. Окрім цього Артем запевняв, що хоче згадати, чому взагалі почав готувати.

Переможець веде власний блог в соціальній мережі Instagram. Здебільшого у його профілі можна знайти фотографії або естетичних страв, або кадри природи. З контенту, який публікує Артем одразу зрозуміло, що чоловік є романтиком, і свій романтизм переносить на кухню, завдяки чому йому вдається вражати публіку своїми справами.

Що ж стосується особистого життя, то Артем небагатослівний. Свої стосунки він явно публічними робити не збирається, а на його сторінці немає жодних фотографій з сім’єю, або коханою жінкою.

Про дітей молодої людини також нічого не відомо, але зважаючи на його вік, є висока вірогідність того, що спадкоємців Артема поки що немає.

Стало відомо, у кого більше шансів перемогти у МастерШеф. Професіонали 4
Що відомо про переможця Мастершеф. Професіонали 4 Артема Кабулахіна

Нагадуємо, що серед претендентів на звання переможця кулінарного шоу також були Іван Іванчук та Антон Гільчук. Саме ці учасники увійшли у суперфінал та боролися за перше місце.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?