Остапчук, Полтавська та Бєдняков висміяли ситуацію з перепусткою Репяхової: “Ні обіцянок, ні пробачень”

В українському шоу-бізнесі доволі часто стаються ситуації, які набувають широкого розголосу, піддаються засудженню, але швидко забуваються, оскільки з'являються нові інфоприводи.

Не так давно у родині Віктора Павліка й Катерини Репяхової виник досить бурхливий конфлікт, який розгорівся на всю Україну. Річ в тому, що чоловік купив своїй молодій дружині спеціальну перепустку, яка дозволяла б їй їздити містом у будь-який час та з будь-якою метою, навіть просто поїздити містом.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

І Катерина вирішила похизуватися тим, що у неї такий чоловік, який може здійснити будь-яке бажання. Але її мета хизування не віднайшла таку ж позитивну реакцію у підписників та колег, на яку вона розраховувала. Репяхову дуже сильно засудили та розкритикували її вчинок, адже у наших реаліях це дійсно недоречно та зовсім не та річ, якою варто хизуватися.

Саме тому, жінка закрила свою сторінку у соцмережі інстаграм, але бурхливо відреагувала на хейт на свою адресу та на адресу свого чоловіка, який, до речі є народним артистом України. Але насправді Павлік досить часто потрапляє у подібні ситуації, так само як і його дружина Катя Репяхова.

Хоча цей випадок стався вже давно, про нього все ще не забули, адже минулого тижня на YouTube вийшов новий випуск шоу Владимира Остапчука “Мекнув–питайте”. Гостями випуску стали телеведучий Андрій Бєдняков та акторка Наталка Денисенко. І вони обговорювали тему сімейного бюджету та загалом стосунків між чоловіком і дружиною у родині.

На шоу Мекнув-питайте висміяли Репяхову

Таким чином у певній розмові Андрій Бєдняков пригадав ситуацію з перепусткою Репяхової, а Остапчук і його обраниця Катя Полтавська, яка завжди знаходиться за кадром, але коментує все, що вважає за потрібним.  Тож, вони просто влучно пожартували з цього приводу й тим самим висміяли Катерину.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.