МастерШеф. Професіонали-4 фінал. Антон Гільчук заявив, що переміг він, а не Артем Кабулахін: “То все монтаж”

Останній сезон "МастерШеф. Професіонали-4" виявився дуже цікавим та досить яскравим. Учасників було багато і кожен з них мав свої амбіції та свій власний талант, який проявився на кухні.

У фіналі улюбленої програми українців змагалися три кулінари: Артем Кабулахін, Іван Іванчук та фаворит глядачів Антон Гільчук. Одразу скажемо, що незмінні судді Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська свою перевагу віддали стравам Артема Кабулахіна, і саме він став переможцем крайнього сезону. І не дарма, адже Артем дійсно перевершив всіх своїх конкурентів.

Артем Кабулахін

За три години часу фіналістам потрібно було подати журі закуску, основну страву та десерт. І варто було проявити фантазію, креатив та досвід кулінарної справи. І саме Артем Кабулахін здивував суддів, суперників та глядачів своїм витонченим меню із трьома кліматичними зонами України. За фактом, кулінар уявив, які на смак українські ліс, море та степ, і дав їх скуштувати журі. Така ідея була вперше втілена на кухні “МастерШеф”, і такий політ фантазії насправді здивував усіх. До того ж це було підкріплено неймовірними смаками.

Та варто зауважити, що й головний супеник Артема Антон Гільчук презентував досить складне, креативне та цікаве меню. Гільчук приготував цукерки UА зі смаком борщу та крем-салу, куряче стегно з галантином, рапанами, білими грибами та баношем, а також “Перше молоко”: крем-брюле та цукерки із сироватки. Його варіації страв також підкорили суддів.Ба більше, всі глядачі були впевнені у тому, що перемогу та головний приз здобуде саме Гільчук, але він трошки недотягнув.

Хоча насправді після фіналу “МастерШеф” Антону ставили купу запитань щодо його ставлення до програшу. І звісно ж багато слів втішання, де люди співчувають його програшу. Хоча сам хлопець дуже позитивно відповідає та спокійно ставиться до свого програшу.Тому, на одне з питань Гільчук відповів, що це взагалі просто монтаж, і переміг він. Але звісно це був жарт.

Сторіс Антона

Тож, можливо Антон ще зможе довести свій професіоналізм у новому “МастерШеф. Битва сезонів”, адже Гільчук має бажання ще повернутися на цю відому кухню.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.