“Я не комплексую”: Каменських зізналася, скільки кілограмів набрала та через кого зірвалася і не тримає форму

Настя Каменських неодноразово трансформувалася на очах у своєї аудиторії. І якою співачка не була, вона завжди знаходила відгук та любов у серцях своїх слухачів.

Коли Настя Каменських вперше з’явилася на українській естраді, глядачі одразу ж звернули свою увагу на неймовірну фігуру артистки. Співачка усім своїм виглядом нагадувала італійку, і здебільшого фанати не хотіли, аби артистка у собі щось змінювала. Але вже через 10 років Каменських сильно схудла і постала в іншому амплуа. Тоді її фондом помітну збільшився.

Той факт, що ця перемога коштувала Насті Каменських певних зусиль не було секретом. Співачка розповідала, що вона багато займалася спортом, сиділа на дієті а також займалася своїм ментальним здоров’ям. Комплексний підхід дав розкішне результат, який вона тим не менш втримати не змогла.

Настя Каменських розповіла, скільки кілограмів набрала

Настя Каменських показала фото з малюком
Настя Каменських розповіла, скільки кілограмів набрала

Незадовго до початку повномасштабної війни фанати вже помічали, що Настя Каменських помітно округлилася. Тоді артистка не приховувала правди — набрала вагу через ненормований графік. І тим не менш, співачка планувала позбавитися декількох кілограмів.

Але вже попереду було вторгнення і виконавиці було зовсім не до схуднення. Натомість виконавиця зменшила кількість публікацій, на яких з’являється в образах, що підкреслюють фігуру.

У своєму новому інтерв’ю для Маші Єфросініної Настя Каменських прокоментувала свої відчуття у зв’язку з оновленими формами. Героїня нашої статті відверто розповіла, що не надто задоволена зайвими кілограмами, втім, хоче схуднути, але також не хоче шкодити власному тілу. На даний момент вона активно працює над прийняттям себе. Зокрема, виконавиця зізнається, що готова полюбити себе і такою, фігура в неї на першому місці.

“Я 7 кілограмів набрала. Це відчутно. Особливо на сцені. Але люблю себе я ще більше. Я правильно харчуюся, це не гормональний збій. Я не комплексую. Мені хочеться прозорості, ну звісно мені дискомфортно з цією вагою”, — зізналася Настя Каменських.

Примітно, що коли Потап та Настя Каменських почали зустрічатися, артистка знаходилася у своїй найбільшій вазі. Власне, і сам продюсер не був струнким. Однак це не завадило парі проживати найкращі моменти у своєму житті, а також увійти у абсолютно нову, наповнену любовʼю фазу.

Свого часу зіркове подружжя намагалося схуднути разом, і це їм вдалося. На цей же раз Настя Каменських у своїй боротьбі самотня.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.