Куда зникала Катерина Осадча з публічного простору: вся правда та відверті зізнання з останніх подій

Зірка 1+1 Катерина Осадча розкрила причину свого зникнення з соціальних мереж та розповіла, що було зроблено за цей період плідної роботи. Переконує, що нині з'являтиметься в сторіз частіше.

Подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова кожного дня відзначаються в медійному просторі своєю невпинною роботою на благо своєї країни. Кожного дня зірки ведуть інформаційний фронт в соціальних мережах та телебаченні, збирають кошти на благодійних заходах й передають зароблені кошти на потреби Збройним силам України.

Героїня нашого матеріалу, окрім матеріальної допомоги, надає й емоційну підтримку та шанс знайти зниклих безвісти рідних людей в авторському проєкті “Пошук зниклих”.  У 2022 році телеведуча отримала відзнаку за свою діяльність від Національної поліції України.

Катерина Осадча вперше розповіла про усиновлення дитини
Катерина Осадча розповіла, куди зникла з публічного простору

Також за спільної ініціативи з благодійним фондом “Твоя підтримка” допомогла купити дім для дітей-сиріт. Менш ніж за місяць Осадчій з командою організації вдалося зібрати навіть більшу суму завдяки підтримці українців та іноземних донорів.

Катерина Осадча розповіла, куди зникла з публічного простору

Нещодавно у своєму блозі журналістка зізналася, що нині нечастий гість в Instagram-Stories, однак пообіцяла виправити ситуацію та розповіла, що було зроблено за цей період зникнення.

“Зараз рідко виходжу в сторіз, дуже багато роботи, працюємо над кількома проєктами одночасно, багато було роботи з пошуку”, – повідомила Осадча.

Катерина Осадча розповіла, куди зникла з публічного простору

Також зазначила, що згодом розповість детальніше про виконаний план благодійної діяльності, але поки анонсувала прем’єру свого колеги Акіма Галімова, яка відбудеться цієї п’ятниці на 1+1. Проєкт “Рашизм. Історія хвороби” доповість про те, чому “братський” народ виявився таким скаженим.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.