“Мій рідний”: Христина Горняк досягла бажаного та повернулася в Україну – вразила зізнанням Остапчука

Про друге скандальне розлучення Володимира Остапчука з нотаріусом Христиною Горняк продовжують пліткувати, адже питання з поділом майна не вирішили донині.

До шлюбу з шоуменом Остапчуком Христина не була медійною особою, тому першу аудиторію підписників зібрала після початку стосунків з зіркою. Однак згодом через відкритість з користувачами, підписники залишилися й далі слідкувати за перебігом життя нотаріуса й після розлучення.

І все б нічого, адже у 2022 році колишні навіть не повідомляли, через що наважилися розірвати майже 2-річний шлюб, однак скандали почали випливати лише зараз. Відомо, що за період спільного життя експодружжя будували маєток під Києвом, у котеджному містечку “Золоче Прованс” й ще не поділили спільне нажите майно.

Горняк та Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Проте Володимир вже здивував Горняк, адже привів нову молоду дружину Полтавську в їхнє гніздечко, про що наша героїня дізналася лише зі ЗМІ. Така поведінка обурила нотаріуса, адже запевняє – має такі ж права на маєток, на рівні з колишнім чоловіком.

Днями Христина Горняк повідомила своїй аудиторії радісну звістку про повернення в Україну після перебування в Австрії. Спочатку жінка показала прогулянки рідним Ужгородом, а потім повідомила, що ввечері відправиться до столиці звичайним потягом – Ужгород-Київ.

Христина Горняк досягла бажаного та повернулася в Україну

“Ну привіт, мій рідний Ужгород. Далі вам дещо покажу, можливо ви не знали? Цю скульптуру робив мій вітчим Богдана Томашевського”, – розповіла Христина.

Христина Горняк досягла бажаного та повернулася в Україну

Така щаслива та усміхнена поділилася першими кадрами з міста Києва, адже завжди при поверненні до своєї країни переживає однакові відчуття немов вперше.

Схожі статті