“Збирали валізи всім селом”: Джамала вразила сумою коштів, зібраних в Північній Америці – продавала ще й речі

Відома співачка України Джамала кожного дня працює на благо українських захисників та захисниць, збираючи кошти з турів країнами світу, для донатів та закупівлю необхідних речей.

Музична виконавиця заявила про себе всьому світу, як гідну артистку сцени на конкурсі європейського рівня “Євробачення” у 2016 році. Силою голосу, трагічною історією через призму пісні вона змогла достукатися до суддів та глядачів й вибороти перемогу.

Однак нині хіт “1944” набув того ж самого сенсу, але нового звучання, у зв’язку з останніми подіями в країні. Джамала направила свій блог в соціальних мережах на благодійний напрямок, повідомляючи, скільки вдалося зібрати з того чи іншого заходу.

Джамала покинула чоловіка та зізналася в почуттях до нового партнера
Джамала вразила сумою коштів, зібраних в Північній Америці

Нещодавно артистка розповіла, як пройшов співочий тур Північною Америкою, подякувала за його завершення глядачам та вразила зібраною сумою коштів. Користувачі переконані, за цим стояла колосальна робота, багато репетицій та велика жага допомоги Україні.

“Тур “Like A Bird” Північною Америкою завершився. Дякую всім, хто був, хто плакав та радів разом зі мною. Понад 2 мільйонів гривень ми зібрали на допомогу Україні. Коли я сказала, що їду в тур Америкою і буду робити аукціони, виставляючи якісь знакові речі для мене, то попросила своїх друзів виділити лоти для благодійних аукціонів. Можна сказати, збирали валізи з лотами “всім селом”. Дякую кожному з вас”, – розповіла Джамала.

Джамала вразила сумою коштів, зібраних в Північній Америці

Зі слів артистки, не тільки співочим талантом вражала зірка, а й продажем знакових для неї та її знайомих речей на благодійних аукціонах: сукні, прикраси на голову, окуляри та інше. Результатом всієї роботи стала зароблена сума в розмірі 2 110 650 гривень.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.