Олександр Еллерт хоче змінити стиль та завити волосся: “Хочу кудрі” – старається для красуні Мішиної?

Олександр Еллерт став дуже відомою особистістю після своєї тріумфальної перемоги у романтичному шоу "Холостячка", де завоював серце акторки Ксенії Мішиної. Але він й до цього був на виду.

Еллерт доволі цікава людина, адже вік комік, який складно підпускає до себе людей. Хоча це насправді не рідкість, адже серед відомих людей багато інтровертів. Тобто, людей, які не надто багато спілкуються з людьми. І ось Саша саме такий, він любить бути у компаніях, але не любить бути відвертим. Його гумор є унікальним і він завжди душа компанії, але це його може втомлювати. Саме тому чоловікові було складно побудувати власне сімейне щастя.

Олександр Еллерт

На “Холостячці” Саша себе дуже дивно поводив, адже він був як дитина, яка сама не знає чого хоче. Наприклад, коли він спілкувався з чоловіками, то був дуже закритим або просо жартував, і це була його захисна реакція. Таким чином він ховає власний біль. Це властиво інтровертам, і вони не завжди самі себе до кінця розуміють.

Тож, і з самою Мішиною він поводився дивно, адже чоловік то проявляв увагу до жінки, то навпаки удавав, ніби він ображений. І на жаль, саме цей маніпулятивний вид спілкування пригорнув увагу Мішиної і вона закохалась у нього та обрала на фіналі, після чого й почалися стосунки у реальному житті. Але довго вони не прожили, адже Мішина та Еллерт дуже різні, їм було важко змінюватися та жити за певних правил.

Після розставання Еллерт і Мішина живуть власним життям, наприклад, Олександр майже з самого початку повномасштабної війни живе у США. Там чоловік гарно влаштувався та вже виступає на стендапах.

Але на роботі його зміни не завершуються, Олександр вирішив відростити волосся та зробити собі завивку, адже йому хочеться носити кудрі. Про це чоловік заявив у сторіс інстаграм.

Сторіс Еллерта

Можливо на таке рішення вплинула американська мода та стиль, адже все одно люди звикають до тих умов, у яких живуть та сприймають всі незвичні тренди.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.