Леся Нікітюк не стримала емоцій та звернулася до Сергія Притули, який від неї пішов: “Цей день настав”

Леся Нікітюк та Сергій Притула багато років працювали разом та змогли стати не лише колегами, а ще й справжніми друзями у реальному житті. За великий термін спільної роботи вони дійсно стали близькими одне для одного.

У житті Притули було багато колег, він працював з Машею Єфросиніною, Ольгою Фреймут, Катериною Варнавою та іншими, але Леся стала для нього особливою партнеркою у кадрі. Адже саме з нею Сергій був на одній хвилі, а це дуже важливо для комфортної роботи разом. Телебачення – це той світ, де всім має бути комфортно та приємно працювати з колегами, адже вони мають гарно ладнати одне з одним.

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Леся Нікітюк і Сергій Притула

“Хто зверху?” стало найпопулярнішим шоу серед інших розважальних, адже коли його дивишся, то дійсно відпочиваєш душею та розвантажуєш мозок. А також це гарний спосіб підняти собі настрій та зловити цікаві інсайти. З такими ведучими, як Притула і Нікітюк дивитися це шоу – це одне задоволення.

Та зараз доля роз’єднала Нікітюк і Притулу, адже Сергій серйозно пішов у волонтерську та політичну діяльність, а Леся залишилась на своєму місці. І зараз жінці знайшли нового співведучого, оскільки Сергій у розважальний контент не збирається повертатися.

Сьогодні, 22 червня Притула святкує День народження, йому виповнюється 42 роки. І для свого віку чоловік досяг всього, про можна мріяти, він батько, професійний телеведучий, волонтер і політик. Його люблять українці та поважають як людину і професіонала.

У цей день Леся не залишилась осторонь та зворушливо привітала свого друга, наставника та колегу з Днем народження.

“Цей день настав!!! Настав твій День Народження.Що ж, сивочолий гетьман шоу «Хто Зверху», вітаю тебе з твоїм Днем! Бажаю міцного здоров’я, сталевих нервів і дякую за все, що ти робиш в цей нелегкий час! Обіймаю всю твою сім’ю” – написала Леся.

Леся Нікітюк привітала Притулу з Днем народження
Леся Нікітюк привітала Притулу з Днем народження

Таке привітання Притула точно оцінить та подякує Лесі за такі щирі слова, які точно потраплять у його серце.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?