Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан розсекретила, чи спілкується з колишнім Заливако – “Не бачу сенсу”

Турагентка та переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан розсекретила, чи спілкується з колишнім хлопцем, головним холостяком Михайлом Заливако після розірвання стосунків.

Пара, яка знайшла одне одного завдяки романтичному проєкту на СТБ Анни Богдан та Михайла Заливако викликала захват та повагу у публіки, адже їм чи не єдиним вдалося зберегти кохання після закінчення знімань шоу.

Вони довели, що були щирими з телеглядачами, показуючи на загальну аудиторію, зародження своїх почуттів. З початку повномасштабного вторгнення багато українських пар не впоралися з випробуваннями та кризою у взаєминах, тому найпростішим варіантом бачили не боротися за своє щастя.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Анна Богдан розсекретила, чи спілкується з колишнім Заливако

Герої нашого матеріалу не виключення, адже влітку 2022 року турагентка повідомила про закінчення романтичної історії кохання за власної ініціативи. Користувачі сподівалися, що це тимчасове рішення й сварки згодом минуть, однак бачимо, на возз’єднання пари годі й сподіватися.

Нещодавно користувачі соціальних мереж поцікавилися у дівчини, чи підтримує вона зв’язок з колишнім коханим, головним героєм проєкту “Холостяк-11” Михайлом Заливако. Анна зазначила, що не бачить сенсу в цьому спілкуванні, тому екскохані не обмінюються ніякими смс-повідомленнями та дзвінками.

“Я не бачу сенсу спілкуватися з колишніми, звичайно, якщо вас не пов’язують діти або спільний бізнес”, – відповіла Богдан.

Анна Богдан розсекретила, чи спілкується з колишнім Заливако

Нагадаємо, нещодавно героїня нашого матеріалу організувала тур до сонячної Туреччини, який склався з незнайомих їй людей, що познайомилися лише в процесі відпочинку. Дівчина зізналася, що спочатку туристи були дещо сором’язливі, однак згодом їм вдалося знайти друзів серед одне одного та весело провести час.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.