“Чоловіки обожнюють”: колишня дружина Остапчука Христина розсекретила відношення до ринопластики – як Репяхова

Відомий нотаріус країни Христина Горняк прославилася завдяки шлюбу, а згодом скандальному розлученню з шоуменом Володимиром Остапчуком. Відверто розповіла про своє ставлення до ринопластики.

Христина Горняк змогла утримати цікавість аудиторії в соціальних мережах завдяки відвертим розповідям з життя та спілкуванню зі своїми підписниками.

Нещодавно на жінку навалилася велика кількість неприємностей та емоційних розладів. Нотаріус зізналася, що лікарі поставили їй діагноз гідрофеноз 4 ступеню, атрофія лівої нирки. Тому, є шанс на її видалення, однак лікар заспокоїв налякану Христину і запевнив, що люди з цим живуть й однієї нирки цілком достатньо для нормального функціонування.

Христина Горняк продемонструвала весільних халат
Христина Горняк розсекретила відношення до ринопластики

Далі ще цікавіше, адже колишній чоловік Володимир привів свою 22-річну кохану Катерину Полтавську в їхній будинок під Києвом, який колишнє подружжя будували за період спільного життя у шлюбі. Така поведінка обурила Горняк, адже дізналася цю інформацію не з вуст ексчоловіка, а новин зі ЗМІ, яка миттєво розлетілася в розголос мережі.

Христина Горняк розсекретила відношення до ринопластики

Нерідко українські знаменитості прагнуть до великих змін та підтримання своєї вічної молодості шкіри. Підписники Христини поцікавилися, як жінка ставиться до втручань у природну красу, зокрема ринопластики, та чи хотіла б вона щось виправити. Проте красуня переконує, що задоволена собою, своїм виглядом та “європейським профілем”.

“Колись хотіла, а зараз ні, бо зрозуміла, що не сприйняття себе було пов’язане не з носом. Я обожнюю свій європейський профіль. Щобільше – чоловіки його теж обожнюють і відносять як до моєї родзинки”, – відповіла Христина.

Христина Горняк розсекретила відношення до ринопластики

Додала, що дівчат з маленькими витонченими носиками багато й впевнена, що з таким як у неї профілем, жінок залишилися мало, тому любить та приймає себе з початковими даними, які надала природа від самого народження.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.