Ані Лорак стане мамою вдруге і на цей раз буде син: коханий співачки Віджраку вразив щасливою новиною

Знаменита російська співачка Ані Лорак минулого року зв'язала себе стосунками з іспанським тренером. Однак дещо глядачі по чоловіка не знали.

З моменту офіційного розлучення Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу пройшло 4 роки. З тих пір обидва активно налагоджували особисте життя і ба більше, нещодавно турецький бізнесмен навіть одружився. Його новою супутницею по життю стала українка Лілія Реус. Яка, до речі, виховує дочку від попередніх стосунків.

Новий коханий Ані Лорак показав майбутнього пасинка зірки

Ані Лорак тим часом не могла похизуватися такою швидкістю, Але минулого року зірка вступила у стосунки зі своїм тренером з йоги, з яким познайомилася під час відпочинку на Ібіці. Тривалий час закохані приховували свій роман і лише півроку тому Кароліна заговорила про нього публічно.

Новий коханий Ані Лорак показав майбутнього пасинка зірки

Тоді шанувальники одразу звернули свою увагу на контент, яких Ісаак публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зокрема було відомо, що в нього не так давно народився син.

Новий коханий Ані Лорак показав майбутнього пасинка зірки

Так, у Ісаака Віджраку було безліч спільних знімків зі спадкоємцем, а також з його матір’ю. Однак фотографії з останньою він передбачливо видалив.

Про весілля мова звісно не заходить, однак потенційно пара все ж таки може побратися. На даний момент їхні стосунки знаходяться на етапі залицянь. І до того ж будуються на відстані. Ісаак приїжджав до Лорак в гості у москву, яку вона не покинула, не дивлячись на війну в Україні, а Лорак тим часом приїжджає в Іспанію, а також їздить зі своїм обранцем різноманітними курортами.

До того ж шанувальники відмітили, що далеко не самими елітними, що свідчить про фінансові проблеми у зірки.

Нагадуємо, що не так давно Ісаак разом з Лорак потрапив у гучний скандал. Сталося все через його реакцію на сюжет блогера Богдана Беспалова. Ісаак зв’язався з чоловіком та поговорив з ним на рахунок Кароліни. Під час діалогу іспанець необережно висловився про українців та образив їх через нібито незаслужений хейт на адресу Кароліни та нерозуміння того, що співачка хоче просто заробити. Окрім цього російська частина аудиторії також ставиться з великою підозрою до тренера. Зокрема, його називають “альфонсом”.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.