Від булої краси не залишилось ні сліду: Камалія вперше зізналася, як хвороба впливає на її зовнішність

Найбагатша співачка України Камалія тривалий час вислуховувала на свою адресу критику щодо своєї зовнішності. Зокрема її звинувачували у сильному наборі зайвої ваги.

Після повернення Камалії до України її шанувальники часто помічали, що артистка виглядає дивно. Зокрема її активно критикували за зайву вагу, яка то з’являлася, то кудись зникала. Звісно, можна було-б подумати, що зірка захоплюється фотошопом, тому фігура на знімках не завжди виглядає так, яка вона є в реальному житті.

Камалія та родина
Камалія вперше розповіла про свою важку хворобу

Втім, Камалія не стала ходити навкруги і у черговому своєму інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” розповіла, що хворіє. І саме через свій діагноз має проблеми з набряками, які помилково сприймалися аудиторією, як зайва вага.

Камалія вперше розповіла про свою важку хворобу

Камалія показала свої останні новини
Камалія вперше розповіла про свою важку хворобу

Так, стало відомо, що колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура хворіє на хронічне захворювання щитоподібної залози. Діагноз 45-річної артистки – аутоімунний тиреоїдит, також відомий як хвороба Хашимото. Він впливає на її зовнішність, викликає сильні набряки і, як наслідок, набір ваги.

“У мене аутоімунний тиреоїдит. Просто починаю набрякати. Я як кулька, туди-сюди надуваюся і здуваюся. З цим дуже важко боротися. Сьогодні я така, а завтра можу прокинутися, і плюс чотири кілограми”, – розповіла Камалія.

Примітно, що вчасно поставити такий діагноз українські лікарі, ні закордонні не можуть. Тобто, співачка хворіла тривалий час, і лише з активним проявом симптомів медики змогли виявити реальну хворобу. Синдром Хашимото також впливає на голос, а тому артистка може відчувати серйозні проблеми під час співу. Серед світових знаменитостей на дану хворобу страждає відома модель Джиджи Хадід, яку також активно критикували та хейтили за зайву вагу, набряклі щоки, надлишковий рум’янець, тощо.

На рахунок своїх планів щодо здоров’я артистка не розповсюджується. Однак, немає жодних сумнівів, що зірка зверталася до лікарів і отримує нагальну допомогу. Матір співачки також поки що не обговорює журналістами стан спадкоємиці, хоча зазвичай доволі відкрита в усіх питаннях.

Колишній чоловік співачки Захур її хворобу не коментує. Тим не менше, сім’я виглядає доволі гармонійно, а також активно підтримує одне одного в усіх сферах.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?