Олег Винник вперше публічно розповів про свого сина не від дружини: “Так сталося, що я помилився”

Знаменитий український виконавець Олег Винник вперше розповів про свого хрещеного сина та здивував правдою про стосунки з ним. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український співак Олег Винник не спілкувався з журналістами майже 2 роки. Власне кажучи, після 24 лютого зірка не виходив на зв’язок і зі своїми фанатами, не розповідав, де він, як почувається, чим хворіє, а також чим зумовлена його втеча з України.

Олег Винник вперше розповів про свій діагноз
Олег Винник вперше публічно розповів про свого сина

Втім 2023-й для виконавця виявився доволі непростим. Наприклад, нещодавно стало відомо про розірвання його контракту з продюсером, з яким вони співпрацювали 17 років. Пліткували навіть про те, що Олег повернувся на батьківщину саме для того, аби владнати усі юридичні питання з чоловіком.

Олег Винник вперше публічно розповів про свого сина

Олег Винник вперше публічно розповів про свого сина

У проєкті крупним планом Олег Винник вперше розповів про свої стосунки з колишнім продюсером, а також вразив правдою про статус їхніх взаємин. Виявляється, чоловік не просто займався кар’єрою повелителя вовчиць, але й доводиться йому хрещеним сином.

“Це навіть не співпраця, це вже перейшло у такі братерські речі. Я його батько хрещений. І десь, я не знаю, скільки Сані років було, мабуть років 40. Ми його хрестили. Але так сталося, що я помилився. Я вірив, я полюбив людину…”, —зізнався Олег в інтерв’ю.

Зараз між чоловіками відсутні юридичні проблеми, однак після заяви Олександра про те, що всі пісні Олега належать йому  стосунки дещо ускладнилися. Тим не менш, Винник не збирається з’ясовувати цей момент через суди і говорить, що в цьому немає необхідності, тим паче, що законодавство повністю на його стороні. Як надалі будуть розвиватися їхні взаємини сказати важко, але на даний момент Олег демонструє сильне розчарування у своєму хрещеному синові.

Олег Винник вперше публічно розповів про свого сина

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні з інформаційного простору також зникла так звана таємна дружина зірки Таїсія Сватко, яка на сцені виступає під псевдонімом Квітка Таюне. До сих пір вокалістка не прокоментувала свою поведінку і на відміну від Олега досі продовжує перебувати в тіні.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.