Володимир Дантес не зміг приховати справжнє ставлення до дітей коханої від Михайла Кацуріна: “Не хочу”

Знаменитий український гуморист та співак Володимир Дантес здивував своїх підписників раптовою заявою про дітей Даші Кацуріної. Як висловився зірка?

Буквально три роки тому Володимир Дантес та Надя Дорофєєва давали інтерв’ю ще у статусі пари і відповідали на питання, чому не мають дітей. Тоді подружжя заявляло, що для цього просто не настав час, але мова про те, що зірки являються чайлдфрі не йшла, про що вони самі заявили.

Але було варто сім’ї зруйнуватися, як Володимир публічно заявив про те, що все ж таки він не хотів дітей і не збирався їх заводити. І це було його життєвою позицією.

Володимир Дантес не зміг приховати справжнє ставлення до дітей коханої

Як не іронічно, але незабаром він вступив у любовні стосунки з колишньою дружиною нового бойфренда Наді Дорофєєвої.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес не зміг приховати справжнє ставлення до дітей коханої

Молоді люди багато часу проводили разом, і Володимира абсолютно не бентежив той факт, що Даша виховує двох маленьких дітлахів від Михайла.

З часом зірка давав інтерв’ю, в якому зізнався, що не дивлячись на свою життєве кредо, усім серцем полюбив малюків. А нещодавно взагалі не стримав емоцій та видав усе, що накопичилося в нього на серці. Зірка створив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій виразив, як сильно сумує за маленькими Кацуріними.

Володимир Дантес не зміг приховати справжнє ставлення до дітей коханої. Скріншот публікації зірки

“Кожного ранку на подвірʼї бачу цей басейн. Кожного ранку не хочу його прибирати, бо дивлячись на нього в голові лунає галас, сміх тих, хто тут грався. Кожного ранку записую кружечок своїй родині. Кожного ранку я щасливий, бо в мене є романтичне і мімішне виправдання, чому я не прибираю цю брудну воду і цей брудний басейн”

На публікацію одразу відреагувала Даша розповіла аудиторії про те, що Володимир спочатку не хотів купувати цей басейн, але потім приніс його у якості подарунку.

Нагадуємо, що рідний батько дітей Михайло Кацурін та колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва за деякими, за словами деяких джерел, вже одружилися. Однак Володимир спростував дані повідомлення, заявивши, що так чи інакше вони би були присутні на торжестві. Така позиція виправдана, адже Михайло навряд не запросив би своїх дітей.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.