Фіналіст “МастерШеф. Професіонали-4” Антон Гільчук після програшу Кабулахіну став офісним планктоном: “Шкода”

Кожний сезон "МастерШеф" починається зі знайомства з учасниками, подальшу долю яких, вирішують незмінні судді проєкту Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська.

У крайньому сезоні професіоналів, який зовсім нещодавно завершився знову переміг один учасник, і його ім’я Артем Кабулахін. Саме він виявився найсильнішим та найталановитішим з усіх інших. Хоча глядачі бачили зовсім іншого лідера, і ним був Антон Гільчук. Саме йому глядачі пророкували перемогу, але цього не сталося, адже інший учасник виявився сильнішим та більш креативним.

Антон Гільчук

Загалом якщо Антон дійшов до фіналу, це означає, що його кулінарні здібності дійсно є дуже високими, але їх, як і все інше у житті потрібно розвивати. А заради цього варто присвячувати своє життя улюбленій справі та своїм навичкам. Але насправді далеко не всі можуть влаштуватися туди, де їхній потенціал міг би реалізуватися по-справжньому. І навіть участь у “МастерШеф” не гарантує того, що кухарі стануть успішними у своїй сфері, тому іноді вони уходять працювати в інші напрямки.

Так, наприклад, фіналіст крайнього сезону Антон Гільчук нині не працює у ресторані й загалом не пов’язав своє життя після проєкту з кулінарною справою. І про це чоловік заявив у діалозі з підписницею у коментарях. Жінка запитала чи працює зараз Антон у якомусь ресторані. Але виявилось, що він працює в Києві у якомусь офісі, але де саме, він не розповів. Та головне те, що Гільчук не розвиває свій кулінарний талант, а для кухаря практика дуже важлива.

Гільчук розповів де працює

Тож, виходить, що участь у “МастерШеф” це зовсім не гарант того, що можна стати успішним у кулінарній справі й влаштуватися у гарний ресторан простим кухрем, шефом або су-шефом. Можливо у житті Антона це лише складний період, або його свідомий вибір на деякий час відійти від свого програшу, хоча його він не сприйняв настільки сильно, як це могло б бути. Тому, поки що невідомо, де саме працює Антон та чому не пов’язав своє життя з кулінарією.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.