Григорій Решетнік відправив усіх своїх дітей з дому: з ким тепер будуть жити спадкоємці телеведучого і чому?

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік повідомив про те, що усі троє його синів рушили з дому і тепер будуть жити на іншому кінці України. Що відбувається?

Не дивлячись на те, що у Григорія та Христини Решетнік троє маленьких дітей, сімʼя не евакуювалася за кордон на передодні війни. Укриття родина знайшла у будинку батьків Христини, які проживають в Івано-Франківську.

Ба більше, Григорій розповідав, що хотів повернутися одразу ж в столицю, але малеча була настільки налякана і не хотіла відпускати батька, що йому довелося поступитися і залишитися з ними. Декілька місяців телеведучий разом зі своєю сім’єю перебував на заході України, і лише влітку родина поступово почала повертатися додому.

Григорій Решетнік відправив дітей жити до бабусі

Христина Решетнік показала фото під час вагітності
Григорій Решетнік відправив дітей жити до бабусі
Григорій Решетнік відправив дітей жити до бабусі

Безумовно, безпека спадкоємців — перед усе. Нещодавно з’явилася інформація, що в Києві може бути не настільки безпечно, як раніше. А тому родина прийняла рішення відправити дітей на канікули до бабусі та дідуся.

Христина та Григорій оприлюднили на особистих сторінках соціальній мережі Instagram серію фотографій, на яких показали, як їхні діти сідають на поїзд. Малеча поїхала без батьків. Чи був з ними супроводжуючи їх залишається загадкою, але немає сумнівів, що на станції прибуття їх зустрінуть бабусі та дідусі. Нагадуємо, що батьки Григорія усе життя прожили в Миколаєві, і після 24 лютого також були вимушені переїхати до Івано-Франківська.

“Наші козачки їдуть до бабусь і дідусів на канікули. Такі щасливі, адже подорож потягом – це особлива романтика для синів. Ми, звісно, вже скучаємо, але тішимося, що на Заході України трохи тихіше та спокійніше, і наші хлопчики значно рідше ночуватимуть в укриттях. Самі ж залишаємося в столиці, з вами – тому без паніки, все буде добре А як проходить ваше літо та канікули дітей?”, – поділилася зіркова мама.

У публікації дружина телеведучого не розкрила нюанс з можливою загрозою. Поїздку зіркові батьки описали саме як розважальну, без натяку на не зайву обережність під час війни, яка точно не нашкодить.

Скільки часу діти перебуватимуть у розлуці зі своїми батьками достеменно невідомо, адже канікули подалися, як літні, а отже можуть тривати 2 місяці.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.