Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки: Катя Осадча, Оля Полякова, Костромічова та інші

Певна частина зірок в усьому світі приходить в шоу-бізнес саме зі сфери моделінгу. Але навіть без них світські кола повні високими красунями.

Високий зріст — це дар, який допомагає особливо у сфері моди. Окрім цього зовнішність високих людей набуває особливого шарму, який говорить про силу, волю, а також здоров’я, навіть якщо насправді все обстоїть зовсім не так.

Катя Осадча

Ведучі Голосу Країни Катя Осадча та Юрій Горбунов
Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки. Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Катерина Осадча має зріст 180 сантиметрів. Коли зірка стала партнеркою Юрія Горбунова їхня різниця у зрості не стала перешкодою, а навпаки зробила картинку більш цікавою та незвичайною, приковувала погляд. А незабаром стало відомо, що телеведуча добре по ладнали не тільки на роботі, але і в реальному житті. Катерина та Юрій щиро покохали, прийняли рішення про одруження і стали батьками двох прекрасних діток.

Оля Полякова

Оля Полякова розповіла про стосунки з Буряковським
Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки

Коли Оля Полякова одягає підбори, які, до речі, обожнює, то її чоловік Вадим Буряковський стає нижчим за неї на голову. Втім, це далеко не єдина різниця, яку має зіркове подружжя. Наприклад, бізнесмен набагато старший за свою обраницю. Але жодна з цих так би мовити надуманих проблем насправді не вплинула на взаємини закоханих. До речі, у Олі Полякової зріст, якому можуть позаздрити манекенниці, адже вона має 180 сантиметрів.

Алла Костромічова

Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки

Алла Костромічова відстає від своїх колег по цеху лише на один сантиметр, однак, візуально цього не видно. Її чоловік також не може похизуватися перевагою у зрості перед дружиною, але хіба це впливає на кохання?

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки

Тимура Хромаєва аж ніяк не можна назвати низьким, хоча поруч з дружиною Машою Єфросиніною його зріст не здається настільки великим. До речі, телеведуча не відстає від своїх колег і також має 180 сантиметрів.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Зірки-хмарочоси, яких не бентежать їхні низькі чоловіки

Леся Нікітюк поки що незаміжня, але далеко не всякий чоловік виглядає поруч з нею високим та статним. Можливо саме тому телеведуча досі не знайшла кохання усього свого життя?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.