Настя Каменських в чорній обтислій сукні розповіла історію й натякнула на вагітність: “Його виготовили дітки”

Українська артистка Настя Каменських розповіла історію створення патріотичного віночка з концерту у Луцьку, а також показала неймовірну взаємодію з дітьми.

Про вагітність знаменитості доповідає вся мережа, а от прихильники зірки будують теорії, на якому місяці перебуває улюблениця наразі. Шлюб Потапа та Насті з 2019 року став справжньою сенсацією та підтвердженням довгих чуток про службовий роман.

Настя Каменських та Потап

У 2014-му році Олексій Потапенко розірвав багаторічний шлюб з бізнесвумен Іриною Горовою, однак доповісти публіці про подію колишні наважилися лише у 2016-му. Сам Потап зізнався, що не став мучити жінку, яку більше не кохає.

Після весілля Потапа та Насті прихильники пари вже запідозрювали, що співачка перебувала при надії й кожного разу помилялися. Нова світлина в її Instagram-блозі стала ще одним приводом так вважати. Цього разу артистка постала в обтислій довгій сукні чорного кольору з патріотичним орнаментом, де виднівся округлий живіт на початкових термінах вагітності. Знаменитість розповіла історію створення патріотичного віночка, однак заяв про майбутнє поповнення ніхто так і не дочекався.

“Його виготовили дітки  з особливими освітніми потребами з сухоцвітів та штучних квітів, зроблених власноруч. Кожен елемент мав свою символіку”, – розповіла Каменських.

Настя Каменських в чорній обтислій сукні розповіла історію й натякнула на вагітність

Музична виконавиця напередодні відверто зазначила, що їй давно пророкують вагітність, проте переконує – вона всього лишень набрала зайвих кілограмів, тому це аж ніяк не пов’язують з появою малюка в зірковій родині Каменських та Потапа.

Схожі статті

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.