Полякова та Єфросиніна публічно звернулися до Повалій і висказали їй все, що думають: “Продажна ти тітка”

Відома українська співачка Оля Полякова та її колега по цеху Маша Єфросиніна під час обговорення звернулися до Таїсії Повалій. Зіркам було що сказати.

Як відомо, знаменита українська співачка Таїсія Повалій після початку повномасштабної війни повністю підтримала російську федерацію та з кінцями перебралася до москви. Пізніше на співвітчизників артистки чекав вельми неприємний сюрприз: артистка вийшла на сцену на концерті у підтримку війни та заспівала про рушники.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна публічно звернулися до Таїсії Повалій

Повалій думає, що її чекають слухачі в Україні
Оля Полякова та Маша Єфросиніна публічно звернулися до Таїсії Повалій

Нещодавно Маша Єфросиніна та Оля Полякова оприлюднили новий випуск їхнього шоу на YouTube “Дорослі дівчата”. Зокрема мова під час обговорення зайшла про зірку-зрадницю. В якийсь момент ведучі прийняли рішення напряму розповісти співачці все, що вони думають.

“І от до чого людина докотилася? Зрадниця! За*ниця! Ганьба, жах, Таїсія, як вас там по-батькові. Миколаївна. Я була на на всіх концертах, які співала Повалій. Люди вставали, коли вона виходила на сцену. Шаленіли. Жодна пісня ваша, Тая Повалій, не проходила без підспіву залу. Так як вас любили тут, ніхто на вашій Рубльовці сра*ій, у ваших цих лухарі вілажах вас і близько не будуть так любити, продажна ви тітка”, — зізналася Маша.

Її партнерка також не стояла осторонь і заговорила саме про перспективи Таїсії, які вона втратила в Україні через свою невизначеність.

“А могла б Тая тут бути навіки єдиною. Ніхто б тебе не обскакав. Ніяка Полякова, ніяка Тіна Кароль тебе не переспівала б. Це правда. Могла б тут бути богиня!! В 70 років тут виходила б співати, і тобі платили б сотку євро. А так ні там, ні сям. Ніде тобі не раді. Тут бути номер один, а там ходити за Басковим підмітати сцену. Фу!”, – додала Полякова.

У рамках обговорення зірки подискутували на рахунок знаменитостей дев’яностих, а також пригадали про неймовірний вплив на шоу-бізнес Ірини Білик. До речі, саме з нею Таїсія Повалій на той час сильно конкурувала. Їхню боротьбу за п’єдестал королеви досі пригадують, як одну з найжорсткіших. Втім, Ірина Білик не тільки підтримала свою країну та відкрито говорить про свою позицію, але і заборонила усім зрадникам використовувати тексти своїх пісень.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.