Олексій Суханов розповів про своє друге одруження та майбутнє весілля: “Має бути офіційний статус”

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов дав ексклюзивне інтерв'ю для Слави Дьоміна, в якому розповів про свої плани на одруження та шлюб.

Як відомо, знаменитий український телеведучий Олексій Суханов родом з російської федерації. Більше 10 років тому він переїхав до України, а попрацювавши на вітчизняному телебаченні декілька років, зрозумів для себе, що повністю хоче емігрувати.

На батьківщині у зірки залишилася колишня дружина, яка була особливо обговорювана після початку повномасштабного вторгнення. Російські пропагандисти активно говорили про те, що нібито в українського телеведучого в москві є квартира та благовірна.

Олексій Суханов відповів, чи збирається одружуватися вдруге

Ведучий "Говорить Україна" Суханов не може знайти роботу
Олексій Суханов відповів, чи збирається одружуватися вдруге

Тим не менш, для фанатів Олексія давно не секрет, що зі своєю колишньою дружиною він давно не живе, хоча і залишився у нормальних відносинах. Ба більше, не так давно він зізнався, що пустив у своє серце кохання і на даний момент перебуває у стосунках.

У новому ексклюзивному інтерв’ю Слава Дьомін запитав у телеведучого, чи збирається він одружуватися вдруге, на що отримав доволі чітку відповідь.

Олексій Суханов відповів, чи збирається одружуватися вдруге

“Це для мене навіть недоречно міркувати зараз про це. Люди там залишаються без коханих. Не знаю. А нащо? Мені зараз комфортно саме в такому статусі. Я зараз задоволений своїм особистим життям”

Плавно журналіст перевів тему на нетрадиційні шлюби. Втім, Олексій одразу ж зрозумів бажання журналіста з’ясувати орієнтацію Олексія, вказав на це і дав відповідь на питання.

“Я вважаю так, що всі люди різні, і всі люди рівні. І я вважаю, щоб Україні має бути офіційний статус”, —зізнався телеведучий.

Нагадуємо, що Олексія Суханова неодноразово підозрювали у тому, що жінки його не цікавлять. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram регулярно з’являлися кадри з чоловіками, з якими він обіймався і навіть яким дарував поцілунки. Однак на питання своїх шанувальників про нетрадиційні романи Суханов завжди відповідав однаково. Мовляв, у такому типі стосунків не перебуває, хоча саму спільноту активно підтримує.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.