“Мене набирали з поліції”: Злата Огнєвіч розповіла деталі про нового переслідувача – знайшов її адресу і номер

Відома співачка України Злата Огнєвіч поскаржилася на ще одного переслідувача з боку шанувальників, а також повідомила про детальний стан справ після інциденту.

Після участі в романтичному проєкті “Холостячка-2” Злата Огнєвіч отримала ще більшу аудиторію прихильників та прихильниць її творчості, тому й не дивно, чому фани з нетерпінням чекають на зустріч зі знаменитістю. Однак знаходяться й ті, хто переслідує співачку з недобрими намірами.

На шляху з Польщі до столиці публічність звернулася до аудиторії підписників із розповіддю про чоловіка, який переслідував Злату, приходив до її будинку, поки та перебувала за кордоном. Зізналася, що цей невідомий не такий агресивний, як інші, однак нав’язливо приходив на територію домівки музичної виконавиці, приносив квіти та запрошував на зустріч.

У Злати Огнєвіч знову розбите серце
Злата Огнєвіч

Про цей інцидент їй повідомила консьєржка, поки та перебувала в подорожах. Сьогодні зранку чоловік знайшов номер артистки та питав, який у неї вагон і казав “викликає таксі, щоб її відвезти”.

Нещодавно медійна особа розповіла про нові деталі справи з “переслідуваннями”. Огнєвіч подякувала столичній поліції за оперативну роботу й збирає наявні матеріали.

“Дякую поліції Києва! Мене вже набирали й питали деталі щодо переслідувача. В ідеалі – потрібен закон, який захищає жінок від переслідування з боку будь-кого”, – повідомила Злата.

Злата Огнєвіч розповіла деталі про нового переслідувача

Нагадаємо, раніше співачку переслідував чоловік, який погрожував їй розправитися фізично та чекав біля будинку на автомобілі. Невідомого затримали, проте невдовзі правоохоронні органи його відпустили, адже той виявився психічно хворим, тому справа не дійшла до судового процесу.

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?