Олександра Заріцька нарешті досягла бажаного та покидає Україну: тепер на співачку дивитимуться японці

Відома співачка України та головна солістка гурту "KAZKA" Олександра Заріцька повідомила про подорож до Японії та який інцидент з командою трапився на шляху.

Про сходження зірки з “небосхилу” стало відомо після багатьох співочих талант-шоу гурту “KAZKA”, де команда заявила про себе як перспективних артистів сцени.

Окрім цього, дівчина відзначилася і в танцювальному проєкті на 1+1 “Танці з зірками”, де неодноразово глядачі приписували роман з партнером по паркету Юрієм Мєшковим. Щобільше, молоді люди не приховували взаємної симпатії й прагнули продовжити спілкування поза масштабами шоу. Однак сталося дещо не так. Колеги залишилися в хороших дружніх відносинах, а сама знаменитість здивувала приємною новиною про заміжжя.

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька

Публічність пообіцяла не ділитися багатьма подробицями з особистого життя, однак таку подію від відданих фанів не приховала. Зізналася, що момент з пропозицією був дуже кінематографічний. Знаменитість поверталася додому з концерту, вся машина була забита гуманітаркою, і між цим чоловік попросив її руки.

Нещодавно музикантка Олександра Заріцька анонсувала про подорож до Японії, імовірніше з новим пісенним туром. Проте дорогою фронтвумен гурту повідомила про несподівану неприємність.

“Три валізи зібрані, два дні зборів і я готова. Гурт Казка їде в Японію. Розвертаємо автобус, забули паспорт”,- повідомила артистка.

Олександра Заріцька нарешті досягла бажаного та покидає Україну

Нагадаємо, що в період повномасштабної війни Заріцька донатить Збройним силам України та допомагає коштами постраждалим українцям від дій російської армії.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.