Володимир Дантес на своє 35-річчя збирає банку для ЗСУ: іменинник з користю проводить день народження

Відомий співак, гуморист та шоумен Володимир Дантес поділився радісною звісткою з підписниками: сьогодні зірка шоу-бізнесу святкує свій 35-й день народження.

З початку повномасштабної війни виконавець здивував несподіваним піднесенням своєї творчості, адже за період шлюбу з Надією Дорофєєвою він призупинив свою діяльність. Зізнався, що зазнав неабиякої депресії в шлюбі зі співачкою, адже майже не розвивався в співочій кар’єрі.

У 2022 році розлучення Дантеса та Дорофєєвої стало одним з найгучніших, адже ця парочка була у фаворитах публіки досить довгий час. Дорофєєва  в пошуках нового щастя не забарилася й почала зустрічатися зі своїм вже колишнім другом, ресторатором Михайлом Кацуріним. Натомість Володимир знайшов розраду в обліку ексдружини Міші – Даші Кацуріної.

Дантес зызнався, що змусило його пыти до психолога
Володимир Дантес на своє 35-річчя збирає банку для ЗСУ

28 червня відомий артист української сцени повідомив про власне свято. Шоумен зустрів своє 35-річчя і з цієї нагоди поділився власними думками та подякував аудиторії за любов й підтримку.

Зізнався, що він вважає себе досить щасливою людиною, адже має відданих фанів творчості, кохану дівчину та життєвий досвід, який допоміг йому не повторювати помилок минулого. Також закриває потреби військових у вигляді нескінченних донатів задля спільної перемоги над “братським” народом.

“Я щаслива людина. Чому? Відкриваю сам збір і банку. Закрити потреби військових – найкраще, що може бути. Я буду дуже щасливим, якщо завдяки вам і вашим подарункам, у вигляді будь-якого донату, я зможу допомогти тим, хто цього потребує більше за мене”, – зазначив Дантес.

Володимир Дантес на своє 35-річчя збирає банку для ЗСУ

В коментарях під дописом користувачі та медійні колеги вітають зірку та бажають здійснення найзаповітніших бажань та досягнення нових вершин в кар’єрі.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.