23-річна обраниця Остапчука Катя Полтавська розповіла, що є основним джерелом її доходів: відповідь не здивує

Катерина Полтавська молода блогерка, яка стала відомою завдяки відносинам з Володимиром Остапчуком. Відомо, що дівчині нещодавно виповнилося 23 роки і вони разом з Володимиром та друзями святкували цей день.

Чомусь всі думають, що Катя й досі працює журналістом, проте це не так, оскільки в свій час дівчина зрозуміла, що ця сфера не її. Тому стала контент-менеджером і зараз робить рекламу й цікавий контент для різних брендів. Як відомо, ця справа досить прибуткова, якщо вести одразу кілька проєктів. Але скільки Полтавська живе з Остапчуком, то багатьох цікавить питання їхнього сімейного бюджету, адже Володимира ніколи не називали жадібним.

Остапчук і Полтавська

Наприклад, своїй першій дружині Олені Войченко ведучий залишив все майно, оскільки вона пішла від нього з двома дітьми. А також Остапчук справно дає гроші на потреби доньки та сина, адже він дуже любить Емілію та Евана і хоче аби вони мали все, що тільки забажають.

Проте у ситуації з другою дружиною Остапчука поки не зрозуміла його позиція та поведінка. Оскільки вони з Христиною Горняк мають спільний будинок, який разом будували. І як з ним вчинити поки що не вирішили. Але навряд чи Остапчук вчинить погано з жінкою, яку кохав.

Та у сімейному бюджеті Катерини й Володимира все досить просто, дівчину повністю забезпечує Остапчук, він всюди й за все платить, бо вони завжди ходять разом. А от сама дівчина не соромиться цього розповідати, адже чоловік має бути годувальником у родині. Тому, коли у Каті питають це в інстаграм, вона чесно відповідає, що живе за кошти Володимира.

Сторіс Каті

А от сама дівчина купує лише футболки Остапчуку, бо йому шкода витрачати на себе гроші. І це досить мила традиція, адже вона заробляє гроші заради своїх потреб та заради поповнення гардероба свого коханого.

Схожі статті