Христина Горняк висловилася про колишнього чоловіка Остапчука і натякнула на зраду – “Відсутність не турбує”

Підписники нотаріуса Христини Горняк вважають, що новий допис з відвертими висловлюваннями стосуються колишнього Остапчука і вже запідозрили шоумена в подружній невірності.

У медійному світі Володимира Остапчука знають, що він успішний шоумен, прекрасний телеведучий, а ще багатий на життєвий досвід, який закріплений після невдалих шлюбів з колишніми жінками.

Перша дружина Олена Войченко зізналася про неодноразові зради благовірного та “щире” каяття з прагненням змінитися, однак переконує, все повторювалося знову й ніяких висновків зроблено не було.

Про шлюб Христини та Володимира публіка дізналася у 2020 році. Закохана пара ділилася щасливою ідилією в стосунках, показувала розкішні кадри з весілля, будували спільний дім у шлюбі, який нині приносить багато проблем нашій героїні.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Поділ спільного нажитого майна досі стоїть на обговоренні в пересічних громадян, адже Остапчук не приховує, що прагне поживати в маєтку з новою, 22-річною дружиною Катериною Полтавською. Така поведінка колишнього чоловіка обурює Христину, адже актуальну інформацію їй доводиться дізнаватися лише зі ЗМІ.

Нещодавно підписники нашої героїні запідозрили, що новий опублікований допис в її Instagram напрямку стосується Володимира Остапчука. Жінка процитувала відомий вислів й зазначила, що зберегла його собі, аби не забувати:

“Якщо ваша відсутність не турбує людину, тоді ваша присутність не мала для нього великого значення!”, – написала Христина.

Христина Горняк висловилася про колишнього чоловіка Остапчука і натякнула на зраду

В коментарях аудиторія почала писати, мовляв, жінка розповідає про помилки минулого, які були у шлюбі з Остапчуком, натякаючи на його зраду та життя з новою дружиною. Однак юристка мовчати не стала й запевняє, Володимир до опублікованого посту не має ніякого відношення, тому попросила більше не асоціювати з її минулим.

Христина Горняк відповіла підписникам

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.