“Сьогодні вкрали моє серце”: Злата Огнєвіч не стримала емоцій та розповіла всю правду – любові не приховує

Відома музична виконавиця, а також холостячка Злата Огнєвіч подякувала слухачам за незабутній концерт в місті Суми, а також зізналася, хто зміг "вкрасти" її серце.

Питання про заміжжя та дітей давно дошкуляли знаменитості, тому Злата запевняє, що всьому необхідний свій час, а ще не розуміє, чому жінка має асоціюватися тільки з народженням дітей та заміжжям.

Зірка зізналася, що прагне зустріти справжнього чоловіка й готова до серйозних стосунків ще за часів знімання проєкту “Холостячка-2”. Музична виконавиця відкрила свої двері, аби впустити особисте щастя, однак з фінальним вибором обранця помилилася. Андрій Задворний згодом закінчив стосунки, пояснивши рішення, що більше не кохає Злату.

Огнєвіч розповіла причину розриву з Задворним
Злата Огнєвіч

Нещодавно відома артистка зізналася, хто зміг “вкрасти” її серце, завоювавши особливу прихильність. Злата Огнєвіч подякувала всім слухачам концерту в місті Суми, стверджуючи, що фани своєю атмосферою та коханням до зірки приборкали її любов.

“Суми, сьогодні ви вкрали моє серце. Дякую”, – зазначила Огнєвіч.

Злата Огнєвіч не стримала емоцій та розповіла всю правду

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла, як надалі розвивається справа з невідомим “переслідувачем”, який настирливо очікував холостячку біля її будинку та дошкуляв своєю увагою. Каже, що чоловік, імовірніше за все неагресивний, проте це не єдиний випадок переслідувачів, які були в досвіді у зірки.

Співачка подякувала за оперативну роботу правоохоронних органів, а також повідомила, що наразі збирає всі відомі факти для подальшого розвитку справи. Вважає, що для такого потрібен відповідний закон, який захистить жінок від переслідувань з боку будь-кого.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.