Як виглядає нова дружина Володимира Остапчука: поладнала з Оленою Войченко і перевершила Христину Горняк

Володимир Остапчук – відомий український шоумен, телеведучий і волонтер, який став справжнім фаворитам публіки. Саме тому його життя, особливо особисте. цікавить багатьох людей.

Ні для кого не секрет, що Остапчук був одружений два рази і розлучений стільки ж. Але кожен його шлюб був не схожим на попередній, оскільки він мав різне ставлення до своїх дружин, а також були різні ситуації. Перша дружина Володимира Олена Войченко народила йому двох дітей доньку Емілію та сина Евана, яких ведучий любить безмежно. Але після розлучення він не має змоги багато спілкуватися зі своїми дітьми, оскільки перший час через свої особисті образи Олена влаштувала справжній бунт. Вона звинувачувала Остапчука в усіх своїх проблемах і навіть не розуміла, що від цього страждають діти. Та згодом ситуація стала кращою і діти вже давно мають змогу спілкуватися з батьком, щоправда, на відстані, адже вони у Канаді.

Олега Войченко з Володимиром Остапчуком
Олега Войченко з Володимиром Остапчуком

Друга обраниця Володимира Христина Горняк також вже є колишньою. Але їхня історія розпочалась доволі вчасно. У період розлучення Остапчука на його шляху зустрілась Горняк, в яку він закохався з першого погляду. Жінка підкорила його своєю самостійністю та енергетикою. Але крізь 2 роки щасливого подружнього життя, пара розійшлась після поїздки шоумена до дітей та колишньої в іншу країну. Можливо, це просто збіг обставин, оскільки Христина мала гарні стосунки з дітьми та розуміла, наскільки вони важливі для чоловіка.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Володимир Остапчук та Христина Горняк

А от нова обраниця Остапчука 23-річна Катерина Полтавська з самого початку їхніх відносин розуміла, що вона зв’язується з двічі розлученим чоловіком, у якого є діти. І дівчина це поважає та дає повну  свободу для спілкування з сином та донькою.

Полтавська і Остапчук
Полтавська і Остапчук

Катерина дуже чуйно ставиться до діточок свого чоловіка, адже він зустрів її на своєму життєвому шляху тоді, коли він вже відпустив все своє минуле і готовий жити своїм справжнім життям тут і зараз, з Катею, але не забуваючи про дітей.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.