Олег Винник розповів про свого сина і його реакцію на популярність батька: “Не знав я, що він таким буде”

Знаменитий український співак Олег Винник вперше розповів в інтерв'ю про свого сина, з яким його підловили папараці під час відпочинку в Домінікані.

Впродовж усієї творчої кар’єри Олег Винник приховував правду про своє справжнє особисте життя та сімейний статус. Зокрема зірка говорив про те, що він не одружений і не має дітей.

Але згодом до преси почали потрапляти все нові і нові деталі про повелителя вовчиць. Врешті-решт, папараці вдалося спіймати артиста під час відпочинку в Домінікані. На той момент його бачили у компанії двох чоловіків. Один був значно молодший. Тоді ж вперше прозвучала версія, що це саме той обговорюваний син Юліан.

Олег Винник вперше розповів про свого сина

Олег Винник вперше розповів про свій діагноз
Олег Винник вперше розповів про свого сина

Неодноразово в ЗМІ пліткували про те, що єдиного сина артиста, який проживає в Німеччині звуть саме Юліаном. Подейкували, що він народився від бек-вокалістки Таюне.

Нещодавно Олег обговорив з журналісткою Вікторією Курочкою скандал, який здійнявся навколо даних кадрів, адже після Винник подав на ТСН до суду. Втім, свій позов він пізніше забрав назад. Як з’ясувалося, про це його попросила адміністрація Володимира Зеленського через вибори, які відбувалися.

Сам Юліан, вочевидь, через побачене в новинах не хвилювався, адже Олег поділився нещодавно його неочікуваною реакцією на те, що відбувалося та пролив світло на його особистість.

Олег Винник вперше розповів про свого сина

“Він у мене дуже гуморний. Не знав я, що він таким буде. Ну він математик у мене. І жарти в нього такі бувають… Стібається з мене. І наді мною. Філософський і я би сказав такий психологічний підхід. Він вже слава Богу навчає мене”, — поділився своїми враженнями від спадкоємця артист.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник зник з інформаційного простору більше, ніж на рік. Інтерв’ю з Вікторією — найперше за цей період. Артист не виходив на зв’язок зі своїми шанувальниками, не робив нових публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, не приїжджав в Україну і лише допомагав військовим, передаючи на передову автомобілі, про які він також розповів у цій розмові.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.