Олег Винник заговорив про подругу Олю Полякову, яка публічно видала його хворобу: “Вона не каже, що це”

Олег Винник відомий український співак, життя якого перегорнулося на 90 градусів ще до війни. Адже його стан здоров'я погіршився ще за часів зйомок "Голосу країни". Але про це майже ніхто не знав.

Олег за короткий термін став справжньою зіркою української естради, адже чоловік має неабиякий талант і харизму, які й дозволили йому стати володарем українських вовчиць та зібрати коло себе цілу армію прихильниць своєї творчості. А от про особисте життя чоловік ніколи й нічого не розповідав, оскільки вважає, що це недоречно і зовсім неважливо для людей. Він завжди казав, що його мають поважати за талант.

Винник на інтерв’ю

Саме тому про стан його здоров’я знали одиниці. Коли Винник зник, багато хто почав перейматися де він та в якому стані. Зіркові колеги Олега мали різні версії подій, хтось вважав, що він просто втік від повномасштабної війни, а дехто думав, що з артистом щось сталося. Проте жодна версія не стала правдою.

Що відбувається з Олегом знала лише Ольга Полякова, яка й захищала Винника від нападів інших колег. З самого початку Оля знала, що відбувається з артистом, але довго мовчала, адже не бачила необхідності розповідати це без його дозволу. Та коли вже ситуація стала критичною, Полякова в одному зі своїх інтерв’ю розповіла, які проблеми зі здоров’ям має Олег.

А днями вийшла друга частини великого інтерв’ю Винника, де вони з ведучою Вікторією Курочкою якраз торкнулися цієї теми. У Винника запитали, як він відреагував на те, що Полякова на всю країну розповіла про стан здоров’я.

“Я з нею зідзвонився на початку війни і розповів їй. Вона чітко розуміє, що це, і слава Богу вона не каже, що це, тому що це непотрібно. Це є колегіальність і це є розуміння. І слава Богу, що вона ще, як то кажуть, залишається тією людиною, яка є достойною, яка знає, що казати” – розповів Олег.

Винник про Полякову

Тож, на Полякову чоловік не ображається і не бачить у цьому нічого поганого, оскільки вона не розкрила жодних подробиць про хворобу Винника, адже Оля теж вважає, що це не має знати кожен перехожий, бо здоров’я – це занадто особиста справа кожної людини.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?