Вадим Олійник взяв приклад зі свого колишнього колеги Дантеса і випустив новий трек: прем’єра на світанку

Екс-учасник відомого дуету "ДІО.Фільми" Вадим Олійник вирішив первати своє довге мовчання й випустив нову пісню, яка точно стане хітом, адже вона легка і дуже романчина.

Вадим Олійник став справжньою зіркою після участі на шоу-талантів “Фабрика зірок”, адже звідки він разом з Володимиром Дантесом вийшов у складі гурту “ДІО.Фільми”, який став досить популярним, адже вони запалювали на власних концертах, знімали веселі кліпи й писали досить цікаві пісні, які запалюють і дарують слухачам гарний настрій. Дует хлопців проіснував кілька років, але досі їхню пісню “Дівчинка Оля” згадує кожен.

Вадим Олійник

В певний момент кар’єри Вадим вирішив, що він не хоче більше співати гуртом і загалом сумнівається у своєму виборі, адже паралельно він ще й професійно займався футболом. А це теж велика частина його життя. Саме тоді коли Олійник втомився від сцени, шаленої уваги й прихильниць він розірвав контракт з Могилевською і пішов у вільне плавання.

Перший час Вадим випускав власні авторські пісні, але згодом присвятив себе повністю футболу. Напевно більш спокійний образ життя йому підходить набагато більше, ніж зірковість та шалена популярність. Але цікаво те, що Вадим ніколи не зникав з інформаційного простору, багатьох цікавило його життя. Але про нього відомо не так і багато.

Свій статус співак не приховує і відверто розповідає про те, що він закоханий і має міцні стосунки. Також хлопець активно волонтерить останні півтора року і допомагає нашим захисникам тримати оборону.

Та днями Вадим дуже сильно здивував всю Україну, адже хлопець випустив свій новий трек, і це сталося вперше за кілька років. Не дивно, що цей вчинок привернув до себе багато уваги. Адже це було доволі неочікувано та цікаво.

Олійник випустив новий трек

Нова пісня Вадима вийшла під назвою “Світанок” і це соло, Кліп відзнятий у полі, де головні ролі грають сам виконавець. А сама пісня дуже легка і цікава, нагадує стиль Вадима, коли він випускав сольні треки, а також демонструє наші реалії.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.