Сергій Притула обрав кращу ведучу виходячи зі свого досвіду роботи з Фреймут і Нікітюк: “Найкрутіша синергія”

Сергій Притула і Леся Нікітюк багато років працювали разом в одному кадрі. На популярному шоу "Хто зверху?", де Леся і змогла розкритися як справжній професіонал і людина.

Притула має неймовірно багатий досвід у веденні шоу та програм. Його творчий шлях розпочався понад 20 років тому. Спочатку чоловік працював у кадрі разом з Ольгою Фреймут і Олександром Педаном. Разом, вони вели ранкове шоу “Підйом”, а згодом і “Кабріоліто”. Фреймут була для нього справжньою подругою, адже вони спілкувалися ще й за межами кадру і знімального процесу.

Педан, Притула і Фреймут
Педан, Притула і Фреймут

З Ольгою у Притули своя історія, вони товаришували сім’ями, але Олі приписували роман з ним, але насправді між ними була лише дружба. Та варто нагадати, що на шоу “Хто зверху?” Фреймут, Притула і Педан знову зійшлися у тріо, щоправда, на цей раз Олександр був за кадром. Але праця Ольги та Сергія у кадрі була просто неймовірною, але недовгою, адже згодом Фреймут замінила Катя Варнава, з якою Сергій також недовго працював у кадрі.

А от третьою та незмінною колегою чоловіка стала Леся Нікітюк, яка прийшла на шоу не надто досвідченою, але мала величезне бажання розвиватися і дарувати людям радість. Притула побачив у Лені великий потенціал і жагу. Саме тому, він підказував дівчині що і як потрібно робити у кадрі, тобто був для неї наставником, а згодом став і другом.

Та зараз Леся залишилась без Притули, адже новий сезон “Хто зверху?” буде вести молодий блогер Богдан Шелудяк, яким і замінили Сергія. Адже він відмовився повертатися у розважальний жанр і вирішив присвятити себе політичні діяльності. Але індустрія телебачення назавжди залишиться з ним. І днями в одному з інтерв’ю він назвав найкращу ведучу.

“Ну, мабуть, Леся Іванівна це все-таки найкрутіша синергія була, у кадрі, тому що людина максимально була собою, а не вигаданим кимось” – сказав Сергій.

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Леся Нікітюк і Сергій Притула

Тож, виходячи зі свого досвіду Притула оцінив Лесю за найвищими критеріями та визнав її кращою.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.