Горбенко, Кондратюк і Бебешко замикають трійку братерства: “Намагаються хайпанути на імені Олега Винника”

Декілька місяців тому стало відомо про те, що Олег Винник розриває свій контракт з продюсером Олександром Горбенко, з якими він співпрацював близько 16 років.

Після початку повномасштабної війни в Україні кар’єра Олега Винника зазнала серйозних змін та негараздів. Зокрема, у зв’язку з втечею виконавця за кордон ставлення публіки до нього кардинально змінилося. Виконавець повністю зник з інформаційного простору та не підтримував зв’язок з фанатами, що лише погіршило ситуацію. Сам виконавець неодноразово говорив про те, що насправді не є активним користувачем подібних платформ, а за нього все робить менеджер.

І нещодавно ця теза підтвердилася як ніколи. Після того, як стало відомо про розірвання контракту між Олегом Винником та його продюсером Олександром Горбенко, який за сумісництвом є його другом та хрещеним сином, усі публікації на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram були видалені.

Пізніше у блозі з’явилася інформація про повернення грошей за концерти виконавця, які так і не відбулися. Але і це був не кінець історії.

Олександр Горбенко збентежив фанатів Олега Винника новою публікацією у його блозі

Олександр Горбенко збентежив фанатів Олега Винника новим кліпом

Так, нещодавно на цій самій сторінці з’явилося нове відео. Ролик нагадує музичний кліп, в якому Невідомий співає схожою з Олегом виником манерою. Втім, навіть звичайні користувачі здатні відрізнити виконавця від пародії. Що вже казати про істинних фанатів Винника?

У коментарях під публікацією розгорівся справжній скандал. Хтось почав критикувати самого Олега за даний відеоряд, а хтось звертався до Олександра Горбенко з вимогою повернути музиканту його сторінку.

Примітно, що в своєму інтерв’ю Олег говорив про те, що колишній продюсер забрав у нього доступ до його блогу в Instagram і на даний момент Винник не може його отримати.

Олександр Горбенко збентежив фанатів Олега Винника новим кліпом
Олександр Горбенко збентежив фанатів Олега Винника новим кліпом

Примітно, що в українському шоу-бізнесі це далеко не вперше і навіть не друга історія, в якій колишні друзі, що співпрацювали не можуть знайти компроміс, а конфлікт між ними настільки гарячий, що глядачі можуть спостерігати за розбірками ледь не онлайн.

При цьому продюсер на коментарі своїх підписників не відповідає і повністю ігнорує все, що відбувається від відео. Олег Винник також зберігає мовчання як завжди.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.