Притула після телевізійного роману з Фреймут заявив – кінець відносинам: “Найкрутіша синергія” з Нікітюк

Роман ексшоумену Сергію Притулі та колишній ревізорці Ользі Фреймут приписували весь час їхньої спільної роботи, однак самі зірки усіляко заперечували цей факт.

Перші підозри у телеглядачів виникли під час перегляду ранкової програми “Підйом”. Дивовижне тріо, яке тільки доповняло одне одного – Сергій Притула, Ольга Фреймут та Олександр Педан в дружній атмосфері жартували, пробуджували своїми жартами, а також не обходилося без провокаційних знаків уваги, які породжували чутки.

Сергій Притула добре потоваришував з донькою Ольги, дівчинкою Златою від корінного британця, тому деякий час прихильники вважали Притулу таємним батьком дитини Фреймут. Однак часи змінюються і, коли Ольга гучно пішла з Нового каналу між ними пробігла та сама чорна кішка, яка розірвала багаторічну дружбу.

Сергій Притула визнав, що дочка Ольги Фреймут від британця насправді від нього
Притула після телевізійного роману з Фреймут заявив – кінець відносинам

Сергій Притула дав відверте інтерв’ю для видання “Українська правда” та зізнався, чи спілкується з давньою знайомою Ольгою Фреймут. У розмові з журналістом Романом Кравцем Волонтер згадав часи своєї телевізійної діяльності під час знімань програм Нового каналу “Підйом” та “Хто зверху?”.

Роман поцікавився, з ким комфортніше було співпрацювати зірці на шоу “Хто зверху?”, адже ведучі змінювалися одна за одною, а він досить довго не покидав своє місце капітана чоловічої команди. Зізнався, що найкомфортніше було співпрацювати саме з Нікітюк, яка була собою, а не вигадана кимось.

“Мабуть, Леся Іванівна. Найкрутіша синергія була в кадрі тому, що людина була собою, а не вигадана кимось”, – розповів Притула.

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Леся Нікітюк та Сергій Притула

Звичайно, згадали й за “колишню” Фреймут, з якою їх пов’язувала багаторічна дружба, довга взаємодія в кадрі та чутки про службовий роман. Громадський діяч каже, що з нею наразі немає жодних контактів, жодного спілкування, проте з Педаном періодично зустрічаються та намагаються підтримувати зв’язок.

Схожі статті

“Не знаємо, як це сталося”: Мірошниченко розповіла про зміни у стосунках між названими дітьми

Дружина популярного українського ведучого Тимура Мірошниченка Інна вразила зізнанням про зміну взаємин між їхніми прийомними дітьми. Пара не змогла це проконтролювати.

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".