Леся Нікітюк досягла бажаного: покинула столицю та відвідала культурний Львів з дівчинкою, якій стала “мамою”

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк у нових світлинах та відео оприлюднила, як відпочиває культурним містом Лева зі своїми племінницями, яким стала "мамою" на цей період.

Про особисте життя цієї знаменитості доповідає весь Інтернет зі здогадками та теоріями від прихильників про її минуле. Однак блогер Богдан Беспалов, який займається “викриванням” зірок розповів цікаву історію її нещасливого кохання.

На своєму YouTube-каналі Богдан розсекретив, що жінка мала досить довгий час стосунки з впливовим чоловіком з шоубізу. І начебто він займався просуванням Нікітюк скрізь, де тільки можна, тому роботу на Новому каналі отримала завдяки йому. Подейкують, що парочка жила за містом, переховуючись від зайвих очей, і Леся розраховувала стати йому дружиною та народити нащадків.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк

Втім, нещодавно Леся Іванівна у формі висміювання зазначила, щоб публіка не вірила чуткам, натякнувши, що слова блогера Богдана Беспалова виявилися неправдивими. Також у своєму Instagram знаменитість висвітлила відпочинок зі своїми племінницями й відчула, що таке бути відповідальною мамою.

У довгій сукні з вирізом на нозі, чорних окулярах та жовтій панамці Леся Нікітюк позувала зі своїми племінницями на відпочинку в культурному місті України – Львів. Розповіла, що дітям сподобалася екскурсія містом Лева, особливо Площа Ринок. Усміхнені та щасливі дівчатка разом з тіткою ласували морозивом та купили сувенір у вигляді кольорових панамок на голові, аби привезти назад до Хмельницького.

Леся Нікітюк досягла бажаного: покинула столицю та відвідала культурний Львів

Нагадаємо, що ексколега Нікітюк Сергій Притула, схоже, що сумує за знаменитістю, адже з усіх партнерок в програмі “Хто зверху?” за його словами, найбільша синергія була саме з Лесею Іванівною.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.