Мурат і Лілія Налчаджиоглу з дітьми живуть в готелі за 12 тисяч гривень за ніч: колишній Лорак високо піднявся

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу після весілля з 27-річною візажисткою Лілією Реус вирушив в медовий місяць з коханою та їхніми доньками від попередніх шлюбів.

Статки зірок неабияк цікавлять публіку, особливо їхні розкішні апартаменти, та вартість всього, що вони мають. Для пересічних громадян – це стимул для кращого життя, а хтось просто утамовує свою цікавість.

Турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу похизувався розкішними апартаментами відпочинку в Туреччині у номері, в якому зупинився з молодою дружиною з України, донькою Софією від попереднього шлюбу з Лорак та донькою коханої Лілії – Олександрою теж від попередніх стосунків.

Проаналізувавши сайт з бронювання готелю, вартість номера, в якому сімейство Налчаджиоглу перебуває складає 12 тисяч гривень в ніч, тобто майже середньомісячна заробітна плата звичайних українців.

Мурат і Лілія Налчаджиоглу з дітьми живуть в готелі за 12 тисяч гривень за ніч

Колишній Лорак ексклюзивно для підписників показав територію готелю, де нині знаходяться з родиною – “Selfi Cave Hotel” у курортному місті Каппадокія. Розкішні мармурові стіни, дорогі картини, великий плазмовий телевізор, панорамні вікна з видом на озеленену територію готелю, а також дерев’яні двері – видніються в кімнатах родини.

Мурат Налчаджиоглу показав розкішні апартаменти родини

Цікаво, що в кожній кімнаті міститься джакузі для того, аби побути окремо від один одного та відпочити тільки на своїй половині. Також наявний балкон з видом на дорогоцінні пам’ятки архітектури та виступ гірської породи – скель.

Мурат Налчаджиоглу показав розкішні апартаменти родини

Найбільше вражають неймовірні види з люксового номера, адже кожен може знайти щось до власних естетичних вподобань: гори, зелений сад, архітектура. Все створене для розкішного відпочинку статусних людей.

Мурат Налчаджиоглу показав розкішні апартаменти родини

Нагадаємо, що колишню дружину Мурата Ані Лорак запримітили під час бюджетного відпочинку в Іспанії з новим бойфрендом Ісааком Віджраку. Концерти російської співачки родом з України масово скасовувалися на території російської федерації, тому поп-діва переживає нелегкі часи в кар’єрі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.