Фіналісти “МастерШеф. Професіонали-4” Кабулахін і Гриценко влаштували благодійний майстер-клас: “Дуже круто”

За останній рік благодійність у нашій країні набрала нових обертів та значення, оскільки тепер, це фактично синонім до слова волонтерство, адже мета одна – принести користь своєму оточенню.

За останні півтора року в Україні панує нова реальність, у нас з’явилися нові звички, нові слова, нові традиції та нове сприйняття світу. Всі ми намагаємося зараз бути корисними у своїй сфері, жити не просто для себе, а ще й піклуватися про людей, які потребують нашої допомоги та підтримки. Про це не варто забувати ніколи. Адже зараз всі переживають одні події.

Артем і Олександр на майстер-класі

Саме тому ми бачимо, наскільки багато волонтерів у нас з’являється зараз, як артисти і відомі люди, які мають можливість допомагати Україні та військовим. Вони виступають на благодійних концертах, влаштовують або проводять благодійні заходи, гроші з яких підуть на допомогу.

Так само й учасники різних шоу не сидять на місці, а намагаються допомогти людям своїми благодійними вчинками. Наприклад, Артем Кабулахін та Олександр Гриценко, які дійшли до фіналу крайнього четвертого сезону “МастерШеф. Професіонали” влаштували днями благодійний майстер-клас для матусь онкохворих дітей в “Охматдиті”. Про це у своєму інстаграмі блозі розповів переможець кулінарного шоу Артем Кабулахін.

“Малеча на лікуванні знаходяться у важкому стані та не хочуть їсти. Щоб урізноманітнити їх раціон ми показали та приготували разом з мамами курочку з морквяним пюре і чімічурі, та грибний крем суп з місо пастою. Сашка приготував ліниві вареники з англезом та ягодами, шоколадні оладки. Це було дуже круто” – написав Артем.

Мастер-клас Артема і Олександра

Тож, можна робити гарні справи й без великих грошових вкладень, варто лише пізнати свої сильні сторони заради того, щоб подарувати частинку добра іншим людям та дітям, які цього насправді потребують.

Схожі статті